Mi a véleményetek arról, ha a házasodni kèszülő pàr gyerekmentesre szervezeti az esküvőt meg a lagzit?
Már több ilyen cikk is elém került mostanàban, ahol a pár kérte, hogy gyerekeket ne hozzanak a meghívottak, azt hiszem az volt az indok, hogy azt tapasztalták, hogy az xy rokon gyereke jelenetet rendezett egy másik rokon esküvőjén, így aztán, hogy ne legyen sértődés, hogy miért csak az ő gyerekük nem lehet ott, inkább nem hívták meg senkiét sem.
Természetesen így is volt belőle sértődés.
Ő dolguk, de számolniuk kell azzal, hogy nem jön el mindenki.
Így lesz ezért, hogy hármunk közül csak én jövök, és én is csak az esküvőre.
13: Azt beszéltük a mennyasszonyommal, hogy már csak azért se lépnénk ezt meg, mert magának a gyereknek nem akarunk csalódást, főleg annak, amelyik tud viselkedni. Az a baj, hogy mèg az elején se tudtuk volna ezt mindenkinek úgy közölni, hogy ez gyerekmentes lenne, hogy a gyerek fülèbe ne jusson el, mert, ha már egy valakinek elújságoljuk, akkor már futótűzként terjed a hír, amit a szülő nyilván elmond a gyereknek is.
Egy nap alatt meg nem tudtunk volna mindenkihez elmenni közölni a hírt, meg ez azt gondolom nem telefon téma.
A másik meg az, hogy az anyósék is kiakadtak volna ezen, mert ott vannak a sógorom gyerekei is. És biztos, hogy fel lenne háborodva, hogy mi az, hogy az unokáját nem engedjük eljönni.
Jól teszik. A mai gyerekek nem tudnak viselkedni. Én pl ház eladásnál se engedtem be embereket gyerekkel. 2x volt az elején hogy gyerkkel jöttek; bántották a háziállataimat, betörték az ablakomat.
Ha vadidegeneknél így viselkednek, rokonnál, ismerősnél esküvőn hogyan?
Ezek vadbarmok. Egy lagzi, esküvő sok pénz. Én se engedném hogy egy neveletlen pin4szökevény elrontsa
Régen azt gondoltam hogy bunkóság de ma már nem mert azóta voltam már jópár esküvőn. Engem nem zavarnak a szaladgáló gyerekek de nem is nekem kell velük foglalkozni. De a szülőknek az összes esküvőn az volt a fő program, hogy a gyerekkel foglalkoztak. Egy kisgyerekre nonstop figyelni kell, egyazerűen nem élvezték az esküvőt.
Az hogy éppen melyik szülő szól rá a gyerekre ha éppen hangoskodik mikor nem kellene, azt szerintem nem pont az esküvőn kellene letesztelni.
Meghíváskor el lehet mondani udvariasan hogy azt akarjátok hogy mi de ki jól mulasson, vagy valami hasonlót kitalálni mért akarjátok így.
12.válaszodra csak annyit hogy az esküvőről jó esetben csak egy lesz az életetekben. Ezért ne hagyjátok hogyások irányítsanak a szervezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!