Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan aki nem akart...

Van itt olyan aki nem akart gyereket, de ráerőltették?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki soha életében nem akart gyereket, esetleg nem is szereti a gyerekeket...de a családja, a párja erőltetésére belement a dologba.

Milyen lett így az életed? Megbántad?

Esetleg akit még el is hagyott a párja és a "nyakán maradt" a gyerek?

Csak kíváncsiságból kérdezem, nem vita indításból.

2019. okt. 24. 22:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem mentem bele az akkori barátnőm bejelentette hogy csoda történt, tabletta mellett terhes maradt. Azóta utalom a gyerektartást, de ennyi.
2019. okt. 24. 22:34
 2/19 anonim ***** válasza:
31%

"csoda történt, tabletta mellett terhes maradt"

Te tényleg azt hiszed még mindig, hogy van 100%-os módszer?...

2019. okt. 24. 23:02
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy nő nem akar gyereket annak nem lesz gyereke.

2019. okt. 24. 23:11
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Unokahúgom férje. Sosem felejtem el az arcát, mikor unokahugi bejelentette ragyogva, mi összenéztünk, ő pont egy másodperccel később tudta csak visszarendezni az arcát... uhh, nagyon nem volt boldog. Aztán a gyerek születése után pár hónappal kiköltözött Münchenbe “sok pénzt keresni”. Asszonyt, gyereket otthon hagyta, hogy szegény feleségének legyen segítsége (a szülei) a baba mellett. A kierőszakolt gyerekek apjai mindig leverik utólag a nőkön a nagy meglepetést, ki így, ki úgy. Ki lelép, ki félrelép, ki “csak” nem segít, mert “te akartál annyira babázni, hagyjál engem pihenni”.
2019. okt. 24. 23:20
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

Jézus isten... SOHA nem szüpnék gyereket, ha én nem akarnék! Hiába álmaim férfija, akkor SEM!

Aki nyomásra képes szüpni, hát... gratulálok, tönkreteszi 3 ember életét...

25/N

2019. okt. 25. 00:05
 6/19 anonim ***** válasza:
22%

Én sem voltam hajlandó SOHA BABÁZNI, ha azt éreztem, hogy a másik fél (a Férfi) nem kész a felnevelésére!

Édesanyám a legtöbbet csak panaszkodott Szegénykém, hogy mennyire nehéz neki EGYEDÜL FELNEVELNIE!

(Később megtudtam, hogy a Mindennapi Kenyérre Való Előteremtése okozott Neki akkora fáradtságot, nem engem hibáztatott, mint ahogy tévesen hittem sokáig...)

Ui: viszont azt sem hagyta igazán, hogy Kiálljak az Érdekei Védelmében, ahogy a legtöbbször a szándékomban állt...

2019. okt. 25. 07:06
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
6, nem kell nagybetűvel kezdeni ám random szavakat...
2019. okt. 25. 07:42
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

3-as, mi ez a 100%-os módszer? Nő vagyok, nem akarok gyereket, és így is vannak hibaszázalékok.

Ha a szexmentes életre gondolsz, az más.

2019. okt. 25. 08:18
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

8# gondolom az abortusz. Ha tabletta mellett beleesik az ember abba a kis százalékba(bár én meg vagyok róla győződve, hogy helyes használat mellett nem lesz) akkor még mindig ott a lehetőség abortuszra. Aki nem akar gyereket nőként, annak nem lesz gyereke. Még ahol illegális, ott is meg szokták oldani a nők.

A kérdésre visszatérve, nem, sosem hagynàm, hogy más döntsön egy ilyen fontos kérdésről,ami az én életemet érinti gyökeresen.

De ismerek olyan nőt, akinek társadalmi és a férje nyomàsra lettek gyerekei. Elhagyta őket évekkel ezelőtt. Egyszerűen összeszedte a pénzt a házból, bepakolta a ruháit és elment. Soha nem nézett vissza, nem kereste többet a gyerekeit (ők találták meg, nem akarták elhinni, hogy önszántából ment el). Aki nem akar gyereket, az ne vállaljon, az a véleményem.

Apakent is borzasztó, hogy hányan hagyják el örökre a gyereküket.

2019. okt. 25. 10:02
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Illetve mindkét fél sterilizalasa is 100%. Szlovákiában megcsinaljak mindenféle feltétel nélkül.
2019. okt. 25. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!