Van itt olyan aki nem akart gyereket, de ráerőltették?
Van itt olyan, aki soha életében nem akart gyereket, esetleg nem is szereti a gyerekeket...de a családja, a párja erőltetésére belement a dologba.
Milyen lett így az életed? Megbántad?
Esetleg akit még el is hagyott a párja és a "nyakán maradt" a gyerek?
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem vita indításból.
"csoda történt, tabletta mellett terhes maradt"
Te tényleg azt hiszed még mindig, hogy van 100%-os módszer?...
Ha egy nő nem akar gyereket annak nem lesz gyereke.
Jézus isten... SOHA nem szüpnék gyereket, ha én nem akarnék! Hiába álmaim férfija, akkor SEM!
Aki nyomásra képes szüpni, hát... gratulálok, tönkreteszi 3 ember életét...
25/N
Én sem voltam hajlandó SOHA BABÁZNI, ha azt éreztem, hogy a másik fél (a Férfi) nem kész a felnevelésére!
Édesanyám a legtöbbet csak panaszkodott Szegénykém, hogy mennyire nehéz neki EGYEDÜL FELNEVELNIE!
(Később megtudtam, hogy a Mindennapi Kenyérre Való Előteremtése okozott Neki akkora fáradtságot, nem engem hibáztatott, mint ahogy tévesen hittem sokáig...)
Ui: viszont azt sem hagyta igazán, hogy Kiálljak az Érdekei Védelmében, ahogy a legtöbbször a szándékomban állt...
3-as, mi ez a 100%-os módszer? Nő vagyok, nem akarok gyereket, és így is vannak hibaszázalékok.
Ha a szexmentes életre gondolsz, az más.
8# gondolom az abortusz. Ha tabletta mellett beleesik az ember abba a kis százalékba(bár én meg vagyok róla győződve, hogy helyes használat mellett nem lesz) akkor még mindig ott a lehetőség abortuszra. Aki nem akar gyereket nőként, annak nem lesz gyereke. Még ahol illegális, ott is meg szokták oldani a nők.
A kérdésre visszatérve, nem, sosem hagynàm, hogy más döntsön egy ilyen fontos kérdésről,ami az én életemet érinti gyökeresen.
De ismerek olyan nőt, akinek társadalmi és a férje nyomàsra lettek gyerekei. Elhagyta őket évekkel ezelőtt. Egyszerűen összeszedte a pénzt a házból, bepakolta a ruháit és elment. Soha nem nézett vissza, nem kereste többet a gyerekeit (ők találták meg, nem akarták elhinni, hogy önszántából ment el). Aki nem akar gyereket, az ne vállaljon, az a véleményem.
Apakent is borzasztó, hogy hányan hagyják el örökre a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!