Viszonylag korán/fiatalon vállaltak gyereket a szüleim, ha édesanyám 22 évesen esett teherbe velem (és 23 évesen szült), apám meg 3 hét híján volt 27, mikor a világra jöttem?
Anyósom, apósom és a szüleim között 2, illetve 4 év van. (Az én szüleim a fiatalabbak.)
A férjem 22 évesen “hozták össze”, engem 26 (anyu) 28(apu).
Párom és köztem mégis van 7,5 év.
Biológiailag normális időpont. Viszont manapság, és akkor is, amikor anyád szült… szóval ez nem az a korszak, amikor felelősségteljes dolog ilyen fiatalon gyereket vállalni. Vajon hány évet dolgozott anyád, mielőtt születtél, vajon mennyi félretett pénze volt? Hol laktatok? Mert aki úgy vállal gyereket, hogy a szüleinél lakik még vagy albérletben, vagy manapság semmi megtakarításból, de CSOK.ból, meg hasonló segélyekből finanszírozza a gyerekcsinálását, az azért elég felelőtlen.
Szóval nem igazán normális a szüleid lépése sem, kivéve, ha olyan jól kerestek és dolgoztak eleget, hogy megtehessék.
Ha egyáltalán felmerül benned ez a kérdés, akkor abnormisnak tartod.
Várhattak volna még, hátha lett volna egy értelmes, nem kekeckedő gyerekük...
Anyum 20 évesen szült, apum akkor 22 éves volt.
Annak idején ezzel nem volt gond. Sosem laktunk nagyszüleim házában, egy ideig albérletben majd vettek egy kis házat. Én kimondottan örülök, hogy most, hogy 19 éves vagyok, fiatal szüleim vannak. Tök jól elvagyok velük, és tudnak azonosulni a mai fiatalok próblémájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!