Viszonylag korán/fiatalon vállaltak gyereket a szüleim, ha édesanyám 22 évesen esett teherbe velem (és 23 évesen szült), apám meg 3 hét híján volt 27, mikor a világra jöttem?
Én anyukám 26ot töltötte annak az évnek a végén, amikor én születtem, apu annak az évnek az elején lett 26. Pár évvel ezelőttig azt mondtam, ez kb a "tökéletes" időpont, én 22 vagyok, öcsém 18, és ők még mindig fiatalok, mennek világba, meg amúgy is akkoriban ez teljesen átlagos volt.
Most 22 éves fejjel nem látom, hogy lenne nekem pár éven belül tehermentes 2 szobás lakásom, mint anno anyuéknak amikor születtem. Szerintem én örülök ha 30 körül lesz olyan stabil hátterem, de szétnézve az emberek közt két fő típust látok : aki velem egykorú, vagy fiatalabb, van 1-2 gyereke és szüleivel laknak, meg aki 35 körül van, és mondja azt, hogy na lassan jöhet.
Szüleid fiatalok voltak, mert egy huszonéves az fiatal, de a szülőséghez szerintem nincs ennyire kőbe vésve, ki idős vagy fiatal.
Tényleg, mi a kérdés? Én az egyik gyerekemet 22 évesen a másikat 30 évesen szültem.
És?
Nem az volt a kérdés, hogy gond-e, csak az, hogy mennyire számít általánosnak, leírtam, miért merült fel bennem. Hatalmas kekeckedés, valóban.
Anyu 17 éves kora óta dolgozott/dolgozik amúgy, hitelre vett (saját) lakásuk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!