Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a házasodni kèszülő pàr gyerekmentesre szervezeti az esküvőt meg a lagzit?

Figyelt kérdés

Már több ilyen cikk is elém került mostanàban, ahol a pár kérte, hogy gyerekeket ne hozzanak a meghívottak, azt hiszem az volt az indok, hogy azt tapasztalták, hogy az xy rokon gyereke jelenetet rendezett egy másik rokon esküvőjén, így aztán, hogy ne legyen sértődés, hogy miért csak az ő gyerekük nem lehet ott, inkább nem hívták meg senkiét sem.

Természetesen így is volt belőle sértődés.

2023. ápr. 28. 15:07
 51/105 anonim ***** válasza:
4%
Kedves 50 válaszolo én meg felpontoztalak mert neked adok igazat.
2023. ápr. 29. 03:40
 52/105 A kérdező kommentje:
50: Szerencsére nálunk nincsen olyan rokon, akitől tartani kell, hogy kellemetlenre issza magát.
2023. ápr. 29. 04:31
 53/105 anonim ***** válasza:
21%

A gyerekmentes esküvő és étterem pont azokkal nettó kiszúrás akik normális tudják nevelni a gyereküket.

A mi esküvőnkön gyereksarok volt egy erre felfogadott, szakképzett foglalkoztatóval.

A szertartáson is tudtál normálisan viselkedni a gyerekek pedig bolt vagy 15 gyerek mind 6 év alatti.

Én bárhova elmegyek a gyerekeimmel mert szerencsére tudnak viselkedni.

2023. ápr. 29. 06:45
 54/105 anonim ***** válasza:
15%
50, ezt én sem értem h miért pontoznak saját véleményért. Szépen lesavaztak engem is h val.szeg nem mennék a gyerekmentes bulikára. 😅
2023. ápr. 29. 07:36
 55/105 anonim ***** válasza:
94%

Ha mindenkitöl ez el van várva nincs min megsértődni.

Szerintem egy kicsi gyereknek nincs is miért ott lennie.

Nem érzik jól magukat csak nyügösködnek.Bálba sem viszik a gyerekeket.A finomságokat meg ha az öröm szülök olyan beállítottságuak úgy is csomagolnak nekik.

2023. ápr. 29. 08:57
 56/105 anonim ***** válasza:
87%

Igazuk van, én is arra szervezném.

1. gyerekként marhára untam az esküvőket, akárcsak az öcsém, meg jópár gyerek, csak ültünk és malmoztunk kb.

2. aki nem unta, az visított, ordított, rohangált, bőgött, leverte ezt meg azt, nekiment a pincérnek

3. amikor elvadult a buli, na AZ meg főleg nem kisgyerekeknek való látvány - nem kell néznie, amint xy habzó szájjal kiabál a kormányra, ugyanis minden lagziban van legalább egy ilyen tuskó

Szóval, ha lesz esküvőm, az gyerekmentes lesz, akinek nem tetszik, nem jön.

Vagy B opció fogadunk bébiszittert, aki a fáradt, unatkozó kicsikkel játszik meg vigyáz rájuk (unokatesóméknél így volt, és az is király megoldás).

2023. ápr. 29. 09:13
 57/105 anonim ***** válasza:
85%

Ha valaki sértődésből nem megy akkor az általában nem túl közeli, tehát nem kell sajnálni. Ha közeli barát, rokon az meg fogja akarni oldani. De az se mindegy hogy milyen közel van az esküvő. Mert nincs mindenhol nagyi vagy nagyapa akire rá lehetne bízni a gyereket. Ilyenkor keríteni kell valakit, lehetőleg nem egész éjszakára. De ha messzi van a lagzi akkor ez is felejtős.

Nem tudom hol lesz a z esküvő, mennyire távol attól. Helytől ahol a rokonok laknak, vagy a legközelebb állók meg tudják-e oldani estéig a babyszittert. Ilyeneket gondoljátok át. A közeli hozzátartozóinak, barátoknak azért ti is beleláttok annyira az életébe hogy tudjátok hogy meg tudnák-e oldani vagy sem. Ha a legközelebb barátom nem tudná megoldani sehogy akkor azt sajnálnám. De azt az unokatesót akit 2 évente látok azt nem.

53. Miért lenne kiszúrás egy ilyen étterem? Ha nem tetszik akkor nem mész oda és kész, választasz másikat. Gyerek mentes esküvő sem kiszúrás hiszen a kisgyerekek általában letojják hogy milyen rendezvényen vannak. Nekik mindegy hogy ott vannak vagy sem.

Mint írtam fentebb szerintem nem azzal van a baj ha tényleg nem tudja valaki megoldani hanem azzal aki megtudná csak sértődesből nem megy. Pedig ez nem személyeskedés a pár részéről.

2023. ápr. 29. 09:31
 58/105 anonim válasza:
92%
Miért kéne hogy véleménye legyen bárkinek egy vadidegen által rendezett is fizetett eseményről? Olyanra szervezik maguknak amilyenre vágynak. Azt hívnak meg rá akit szívesen látnak. Akinek nem tetszik, távol marad.
2023. ápr. 29. 09:47
 59/105 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha valaki nem tart engem annyira, hogy a boldogságomat előtérbe helyezze életem egyik legfontosabb napján, és sértődötten közli hogy "márpedig én a kis Klárikám nélkül az ajtón sem lépek ki!" Akkor az az ismerettség ott érne véget. Ugyanis Klárika túlélne pár órát a szülei nélkül, itt csak arról van szó, hogy a szülő a gyerekét mindenki más fölé helyezi és elvárja hogy a többiek is ugyanezt tegyék, mert az ő gyereke az atyaúristen és mi az hogy valahova nem mehet.
2023. ápr. 29. 09:51
 60/105 anonim ***** válasza:
9%
59: forgassuk meg, ha téged úgy hívnának meg egy lagzira, hogy téged szeretettel várnak, de a párod ne menjen, akkor mit gondolnál?
2023. ápr. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!