Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?
Kedves kérdező,
Jó dolog, hogy tiszteled az orvost, hidd el, ritka az ilyen.
De nem szabad feltétel nélkül hinni neki. Nekünk volt egy helyettesítő házidoki, aki bármi tájékoztatás nélkül homeopátiás bogyót írt fel édesapámnak. Csakhogy a homeopátiás bogyó az annyira se hatásos, mint egy Tic Tac... szóval figyelni kell. :)
"Jézusom emberek lehet ide képet csatolni?"
Feltöltöd valamelyik ingyenes képfeltöltő oldalra -google barátod segít találni- és beilleszted a linkjét egy hozzászólásba. Ezt akár a már meglévő "Járóbeteg vizsgálati lap"-oddal is megteheted.
1. nincs olyan gyógyszer, ami miatt vegánnak kéne lenned, ezt hiába próbálod bemagyarázni
2. nincs olyan, hogy megvonnak egy szükséges gyógyszert tőled, egy nemlétező bullshtre hivatkozva
Ezzel csak te hülyítenéd a családodat, de aki kicsit is jártas az egészségügyben, az pontosan tudja, hogy kamuzol.
80
Köszi hogy leírtad illetve bemásoltad ezt az útmutatót, tisztában vagyok vele hogy a nagy mennyiségű K vitamin gátolhatja a véralvadásgátló hatását, azonban én tudom miben van sok K vitamin, azokból nem eszem sokat. Továbbá a vegán étrend nem koplalásról szól és nem csak zöldség gyümölcsből áll :D ha ilyen kis szorgalmasak vagytok olvasgassatok vegán főételeket is és mindjárt rájöttök, hogy lehet vérhigító mellett ilyen étrendet követni
87
Láttad az étterem étlapjáról csatolt linkemet? :D
Akik azt írják, hogy csatoljam a képet a leletemrol
te ajánlottad fel elsőként...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!