Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz ha emiatt kihagyom a...

Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?

Figyelt kérdés
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D) és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
2022. febr. 24. 15:07
 81/108 anonim ***** válasza:
67%
A legtöbb zöldség, gyümölcs annyi K-vitamint tartalmaz, hogy kifejezetten ellenjavallt anticoaguláms terápia alatt, kérdező.
2022. febr. 24. 22:42
 82/108 anonim ***** válasza:
72%
AnticoagulaNs, mielőtt belekötsz.
2022. febr. 24. 22:42
 83/108 anonim ***** válasza:
37%
Nem gáz.
2022. febr. 25. 04:48
 84/108 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező,

Jó dolog, hogy tiszteled az orvost, hidd el, ritka az ilyen.

De nem szabad feltétel nélkül hinni neki. Nekünk volt egy helyettesítő házidoki, aki bármi tájékoztatás nélkül homeopátiás bogyót írt fel édesapámnak. Csakhogy a homeopátiás bogyó az annyira se hatásos, mint egy Tic Tac... szóval figyelni kell. :)

2022. febr. 25. 07:04
 85/108 qkker1 ***** válasza:
80%

"Jézusom emberek lehet ide képet csatolni?"

Feltöltöd valamelyik ingyenes képfeltöltő oldalra -google barátod segít találni- és beilleszted a linkjét egy hozzászólásba. Ezt akár a már meglévő "Járóbeteg vizsgálati lap"-oddal is megteheted.

2022. febr. 25. 08:13
 86/108 anonim ***** válasza:
76%

1. nincs olyan gyógyszer, ami miatt vegánnak kéne lenned, ezt hiába próbálod bemagyarázni

2. nincs olyan, hogy megvonnak egy szükséges gyógyszert tőled, egy nemlétező bullshtre hivatkozva

Ezzel csak te hülyítenéd a családodat, de aki kicsit is jártas az egészségügyben, az pontosan tudja, hogy kamuzol.

2022. febr. 25. 10:35
 87/108 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként nincsen olyan étterem, ahol csak hús hússal van, ezt sem magyarázod be nekem.
2022. febr. 25. 10:38
 88/108 A kérdező kommentje:

80

Köszi hogy leírtad illetve bemásoltad ezt az útmutatót, tisztában vagyok vele hogy a nagy mennyiségű K vitamin gátolhatja a véralvadásgátló hatását, azonban én tudom miben van sok K vitamin, azokból nem eszem sokat. Továbbá a vegán étrend nem koplalásról szól és nem csak zöldség gyümölcsből áll :D ha ilyen kis szorgalmasak vagytok olvasgassatok vegán főételeket is és mindjárt rájöttök, hogy lehet vérhigító mellett ilyen étrendet követni

2022. febr. 25. 12:10
 89/108 A kérdező kommentje:

87

Láttad az étterem étlapjáról csatolt linkemet? :D

2022. febr. 25. 12:11
 90/108 anonim ***** válasza:
83%

Akik azt írják, hogy csatoljam a képet a leletemrol

te ajánlottad fel elsőként...

2022. febr. 25. 12:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!