Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz ha emiatt kihagyom a...

Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?

Figyelt kérdés
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D) és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
2022. febr. 24. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 qkker1 ***** válasza:
78%

"Azért se küldöm el had egye a penész a kíváncsi formátokat :"

Persze, hogy nem csatolod, mert nincs mit! /amúgy te ajánlottad fel. hogy lefényképezed a papírodat/

2022. febr. 25. 14:52
 102/108 qkker1 ***** válasza:
67%

"Láttad az étterem étlapjáról csatolt linkemet? "

Láttuk, és veled ellentétben még lapozni is tudjuk.

2022. febr. 25. 14:53
 103/108 qkker1 ***** válasza:
82%

"te ajánlottad fel elsőként..."

Annyit kamuzott, hogy már elfelejtette.

2022. febr. 25. 14:54
 104/108 anonim ***** válasza:
82%
99-es: nem azt írtam, hogy ez teljes menü lenne (több éve vagyok vegán étrenden!) hanem a kérdezö meg a most már 91 -es válaszban szerepel, hoyg az adott étteremben nincs saláta meg állatmentes körítés! Erre írtam, hogy van az adott helyen is, másrészt meg ha a kérdezönek fontos lenne elmenni, akkor tud valamit enni, mégha nem is teljes menüt, de pl. párolt zöldségek, borsós rizs elég ahhoz, hogy ne éhezzen és ne csak nézze a többieket!
2022. febr. 25. 14:58
 105/108 A kérdező kommentje:
Befejeztétek? :)
2022. febr. 25. 20:03
 106/108 qkker1 ***** válasza:
77%
Még csak most lendülünk bele, ovónéni!
2022. febr. 25. 20:11
 107/108 anonim ***** válasza:
26%
#15 neked nem lenne megalazo ha ennyivel kene beerned, mikozben mindenki pupozott tal foetellel lakik jol? nekem az lenne
2022. febr. 25. 20:12
 108/108 anonim ***** válasza:
62%

NEM, nekem nem lenne megalázó, mert ha speciális étrendet tartok, akkor örülök, hogy találok ilyasmit, amit meg tudok enni.

Mellesleg a "púpozott tányér föétel" egyáltalán nem vonzó ötlet. HA meg valaki vegán, az eleven nem körítést meg föételt eszik a hagyományis értelemben véve, a föétel is sokaknak körítés lenne.

Akkor lehetne valamennyire problémás, ha vendégségbe megyek valakihez és ott kapok csak körítést salátával, mert ha valakit meghívom magamhoz, akkor illik olyan menüt összeállítani, hogy minden egyes vendég jól érezze magát vele.

Mielött belekötsz, nálunk a szük családon bekül van laktóz-, glutén-, fruktózértékeny, diabeteszes, vegetáriánus, vegán és mégis mindenki teljes menüt kap, az adott étrendjének megfelelöen.

Viszont ha a család étterembe megy, akkor ott sokkal nehezebb megoldani, mert nem erre vannak specializálódva, nem készíthetnek minden egyes vendégnek extra ételeket.

2022. febr. 25. 21:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!