Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz ha emiatt kihagyom a...

Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?

Figyelt kérdés
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D) és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
2022. febr. 24. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
91%
Szolj anyukadnak hogy keressen olyan ettermet ahol adnak vegan etelt vagy legalabb salatat
2022. febr. 24. 15:15
 2/108 anonim ***** válasza:
90%
Szólj anyósodnak, hogy legyen rád is tekintettel, keressen egy másik éttermet. Ha meg nem hajlandó akkor ne menj, én fixen nem mennék.
2022. febr. 24. 15:20
 3/108 anonim ***** válasza:
92%

amit 1# írt ennyi a megoldás. Bár, ha ennyire mindenmentes az étrended akkor lehet, hogy ami étterem szóba jöhetne, az ár-érték arányban a család többi tagjának nem.

Viszont a kérdésből kitűnik, hogy azt a választ szeretnéd, hogy ne menj el. Az tényleg vállalhatatlan, hogy mindenki tolja magába az étkeket, te meg szopogatod a pohár levedet. Tényleg nem találsz semmit az étlapon, ami nem tökéletes, de kevésbé rossz? Esetleg az adott időpontra készítenének neked valamit, ha előre megrendeled?

2022. febr. 24. 15:25
 4/108 anonim ***** válasza:
90%

Milyen etterem az, ahol meg egy sima salata sincs vagy egy kis krumpli, amit nem allati eredetu zsirban sutnek? Erdekes.

Ha tenyleg biztos vagy benne benne, hogy nincs semmilyen opcio szamodra (en meg az ettermet is felhivnam, hogy megkerdezzem), akkor ne menj el.

2022. febr. 24. 15:35
 5/108 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez a sztori nem kerek.

A cukros gyógyszerek felírásánál van ekkora szigor.

Na, de mi lehet az a betegség amire csak vegán étrend a jó a gyógyszertámogatást illetően?

Köszvény? Vagy mi?

Az is hihetetlen, hogy egy étteremben, ahova több személyes foglalás van, nem tudnak egy könnyű kaját neked összedobni.

A harmadik ami eszembe jutott, ha az étterem ekkora balfék, ami hihetetlen, akkor vinnék kaját és megkérném melegítsék meg.

2022. febr. 24. 15:36
 6/108 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj, kérdező, eszem ágában sincs téged meghazudtolni, de milyen étterem az, ahol nincs egy nyomorult saláta sem? Én ilyennel még nem is találkoztam.

Amúgy megoldhatod úgy is, hogy kikérsz egy rántotthúst valami olyan körettel, amit megehetsz, a húst odaadod a párodnak, te meg eszed a sültkrumplit/rizst stb.

7/108 anonim ***** válasza:
86%

1. Olyan orvos nincs, aki előírja a vegánságot, olyan betegség sincs, ami ezt igényelné.

2. Olyan étterem sincs, ahol nincs húsmentes kaja. Semmi bajod nem lenne egy alkalommal húsmentes, állati eredetű kajától. Ergo: a kérdés valótlan. De linkeld be az étlapot (ja, tudom, nincs nekik), akkor készséggel elhiszem.

8/108 anonim ***** válasza:
89%
Keress másik orvost, annál gondok vannak aki előírja a vegánságot.
2022. febr. 24. 15:40
 9/108 anonim ***** válasza:
19%
Milgamma támogatás?
2022. febr. 24. 15:41
 10/108 grafno ***** válasza:
61%
Eszel egy zoldseg levest. Eszel egy görögsalatat, egy toastot vajjal, tésztát paradicsomszosszal. És ha rendelsz akkor pl akkor szolsz a pincernek h ebből vegan kell. És akkor fognak csinalni.
2022. febr. 24. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!