Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz ha emiatt kihagyom a...

Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?

Figyelt kérdés
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D) és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
2022. febr. 24. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
82%

Nézd kérdező. Kitalaltal egy idióta fedősztorit a divat vegánságodhoz, nem kell rajta megsértődni, ha nem hisszük el. Tudod ha valóban vegán lennél akármilyen okból, saját akaratból vagy javaslatra, akkor ennyi elég lett volna:

Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)

2022. febr. 25. 12:23
 92/108 A kérdező kommentje:
91 Akkor még akadt pár jóindulatú, szimplán kíváncsi válaszoló, nekik szólt az ajánlatom :D most már viszont csak a rosszindulatú kötözködést látom.
2022. febr. 25. 12:23
 93/108 A kérdező kommentje:
92 te mi a szarról beszélsz? :D Jézusom a lényeget leírtad, a többi részéről már ti faggattatok, nem magamtól írtam le mert olyan kedvem támadt hogy kitalalok valamit. Leírtam mindent úgy ahogy történt, megint megismétlem, nem érdekel ha valaki nem hiszi el :D
2022. febr. 25. 12:26
 94/108 anonim ***** válasza:
82%
nem faggatott senki, azzal indítottál, hogy az orvo megvonja a támogatást, ha nem vagy vegán...
2022. febr. 25. 12:42
 95/108 anonim ***** válasza:
91%

Bocsáss meg hercegnő, de ezt itt a te kerdesedbol másoltam ide:

"Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D"

2022. febr. 25. 12:44
 96/108 A kérdező kommentje:

Oké 96 és szerinted ez volt a kérdésem lényege? Igen?

Legyetek szívesek zárjuk le, túl van tárgyalva, nem fogok itt vitázni

2022. febr. 25. 12:49
 97/108 anonim ***** válasza:
74%
92-es: mellékesen az adott étteremben VAN saláta és VAN vegánoknak is megfelelö köret is, csak nem az étlap elsö oldalán
2022. febr. 25. 13:12
 98/108 anonim ***** válasza:
19%
99 a salata+koret meg mindig nem egy teljes menu, nem ertem miert hiszitek azt hogy a veganok ilyeneken elnek
2022. febr. 25. 13:36
 99/108 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg szimplan arrol van szo,hogy a kerdezo meg akarja uszni a dolgot,es itt var megerositest. Varja hogy sajnaljuk ot,es adjunk neki igazat. A sztorija valoban santit nekem is,hiszen meg sem nevezi mi a gond,pedig egy orvosi diagnozisa csak van. A kontorfalazas helyett jobb lene ha megejtenel egy telefont az etteremnek mi a helyzet,aztan dontessz. Ne legyunk mar ennyire eletkeptelenek.
2022. febr. 25. 13:40
 100/108 anonim ***** válasza:
70%
Plusz van az etlapon salata,nekem nem mondja meg senki hogy a csalad kedveert egyszer nem birja ki,plane ha szereti oket. A kerdezo stilusa meg egyszeruen gaz. Aki probal segiteni abba is belemar.
2022. febr. 25. 13:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!