Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?
Nézd kérdező. Kitalaltal egy idióta fedősztorit a divat vegánságodhoz, nem kell rajta megsértődni, ha nem hisszük el. Tudod ha valóban vegán lennél akármilyen okból, saját akaratból vagy javaslatra, akkor ennyi elég lett volna:
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
Bocsáss meg hercegnő, de ezt itt a te kerdesedbol másoltam ide:
"Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D"
Oké 96 és szerinted ez volt a kérdésem lényege? Igen?
Legyetek szívesek zárjuk le, túl van tárgyalva, nem fogok itt vitázni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!