A bátyámat felemészti a sógornőm viselkedése, mit
tegyünk?
Ha másnap munka volt én keltem, pénteken és szombaton a férjem volt az ügyeletes. Nehéz ez, de lassan lehet azért próbálkozni.
Még két hónap , és jön a szeparációs bömbi, akkor már, ha akarná se tudná könnyen hozzátok szoktatni.
Esetleg említse meg tesód a védőnőnek/ gyerekorvosnak , mintha kérdezné, hogy kimerülés szélén vannak és " elfogadható - e ilyenkor egy ilyen külső segítség?"
tegnap 15:03
A bátyád legyen felnőtt és ne nektek nyüszögjön, hanem a feleségével beszélje meg. Inkább lepasszolná nektek, csak neki ne kelljen a gyerekkel lenni?
tegnap 15:10
3/23 A kérdező kommentje:
Hétvégén felkel a picihez ha másnap nem kell dolgoznia nem derogál neki.
A bátyám nem nyüszög.De ő nem fáradhat bele?Foglalakozik a picivel de az éjszakai kelés ha másnap dolgoznia kell akár más életébe is kerülhet ha nem piheni ki magát megfelelően.
akár más életébe is kerülhet ha nem piheni ki magát megfelelően
Gondolt volna erre akkor, amikor gyereket csinált. Mégis mit gondolt, a gyerek csak nappal a gyereke?
tegnap 15:20
Ti ? Nyilván semmit. Ki milyet szakított azt szagolja. Ha bátyádnak jó ez csinálja ha nem akkor pedig beszéljen a feleségével. Nem tudom lehet nekem van hiper szuper csoda házasságom, de ha nekem gondom van bármivel vagy a feleségemnek oda jön és szól ha kellemetlen ha nem. Akár a legprózaibb dolgokról mint, hogy úgy érzi, hogy koszos ez a poló cseréljem le, az olyan komolyabb dolgokról, hogy pl úgy érzi bármelyikünk is, hogy valamilyen szórakoztató kiadásunket visszább kéne fogni mert másra kell a pénz. Soha nincs ebből sértődés azért élünk együtt, mert jó nekünk együtt nem azért, hogy nehezitsük egymás életét. Ilyen dolog annyira alap szerintem: Drágám én holnap dolgozom szeretném, ha most te kellnél fel a gyerekhez mert sajnos nem tudom a munkámat fáradtan végezni. köszönöm ígérem mikor pihenő napon lesz átválalom tőled, hogy te is tudj pihenni
tegnap 15:20
6/23 A kérdező kommentje:
Természetesen szólt neki de hát a sógornőm is tudja.Csak valahogy nem érdekli őt inkább folyamatosan veszekszik a bátyámmal hogy mennyire fáradt.Ezért ajánlottuk fel neki hogy szívesen segítünk így.De ez neki nem kell.Próbálnánk segíteni.Emlitettem a bátyámnak hogy nem e szülés utáni depresszió van, esetleg szakember bevonása.De a sógornőm azt mondta hogy nincs semmi baja.
7/23 anonim válasza:
Milyen volt vele a kapcsolatotok a baba születése előtt? Valami oka csak van, hogy nem kér tőletek segítséget.
tegnap 15:45
8/23 A kérdező kommentje:
Teljesen jó.Igazából most se rossz mert nincs konfliktus közöttünk.A bátyám szerint van egy interneten megismert barátnője egy baba csoportból és ő tömi a fejét ilyenekkel.
Ezt pedig a bátyádnak kell rendeznie. Mások helyett alap, hogy nem oldunk meg konfliktust pláne nem dumálunk a házasságába. Egyedül azt lehet tenni, hogy a bátyáddal beszélsz, hogy valami alternatív megoldást találjon ki a feleségével, de ha odamentek a sógórnőnek okoskodni, hogy hogyan intézze a gyerekét, azzal csak rontani tudtok. Megsértődik, és a bátyádnak lesz mégrosszabb.
tegnap 16:15
Az adminok miért nem vágják ki az ilyent mint a #2#4? Már feltűnt, hogy minden kérdésnél provokál és direkt szembe megy a józan ésszel! Ezzel szórakozik. Csak 💩 ír....
Az kel éjjel a picihez, aki egész nap otthon van, és nem az, aki aztán korán jel és a munkán helyt kell állnia! Pl. egy buszsofőr akár el is aludhat vezetés közben, aztán akár halálos kimenetelű baleset is lehet a vége. Az Apuka szépen besegít, amikor hazaér, illetve akkor ha másnap nem megy be dolgozni.
Szóval kedves 2/4ke, ne okoskodj, mert ahhoz ész kell, neked meg nincs!
tegnap 16:23
Kapcsolódó kérdések: