Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A bátyámat felemészti a...

A bátyámat felemészti a sógornőm viselkedése, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A sógornőm amit csinál nem normális.Augusztus végén született meg a babájuk.Az egy dolog hogy majdnem 2 hónapig anyu se mehetett el hozzájuk megnézni a picit csak a képekről láttuk amit a bátyám küldött.Elfogadtuk vagyis hát anyát nagyon bántotta a dolog de nem akart rossz anyós lenni.A bátyám se értett ezzel egyet de ő pedig nem akart veszekedni.Most amiért írok az az hogy nem fogadja el a segítséget.A pici még sokszor kel éjszaka sokszor sír is.A bátyám egyre többször panaszkodott hogy éjszaka a sógornőm elvárja tőle hogy keljen fel és akár legyen fent 1-2 órán keresztül.Viszont a bátyám reggel megy dolgozni és a munkája 200%-os figyelmet igényel és volt már hogy majdnem baj lett abból hogy nem tudta kipihenni magát rendesen.Felajánlottuk én is és anya is a sógornőmnek hogy ha rossz éjszaka volt szóljon.Vigyázunk addig nappal a picire ő pedig aludjon egyet.A bátyám sokat csinál otthon házimunkát is és a kicsivel is fogalkozik.De egyre inkább látjuk rajta még hát mondja is hogy ez felemészti ezek a veszekedések amik emiatt vannak.
tegnap 14:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%

Ha másnap munka volt én keltem, pénteken és szombaton a férjem volt az ügyeletes. Nehéz ez, de lassan lehet azért próbálkozni.

Még két hónap , és jön a szeparációs bömbi, akkor már, ha akarná se tudná könnyen hozzátok szoktatni.

Esetleg említse meg tesód a védőnőnek/ gyerekorvosnak , mintha kérdezné, hogy kimerülés szélén vannak és " elfogadható - e ilyenkor egy ilyen külső segítség?"

tegnap 15:03
 2/23 anonim ***** válasza:
34%
A bátyád legyen felnőtt és ne nektek nyüszögjön, hanem a feleségével beszélje meg. Inkább lepasszolná nektek, csak neki ne kelljen a gyerekkel lenni?
tegnap 15:10
 3/23 A kérdező kommentje:

Hétvégén felkel a picihez ha másnap nem kell dolgoznia nem derogál neki.

A bátyám nem nyüszög.De ő nem fáradhat bele?Foglalakozik a picivel de az éjszakai kelés ha másnap dolgoznia kell akár más életébe is kerülhet ha nem piheni ki magát megfelelően.

tegnap 15:15
 4/23 anonim ***** válasza:
24%

akár más életébe is kerülhet ha nem piheni ki magát megfelelően

Gondolt volna erre akkor, amikor gyereket csinált. Mégis mit gondolt, a gyerek csak nappal a gyereke?

tegnap 15:20
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Ti ? Nyilván semmit. Ki milyet szakított azt szagolja. Ha bátyádnak jó ez csinálja ha nem akkor pedig beszéljen a feleségével. Nem tudom lehet nekem van hiper szuper csoda házasságom, de ha nekem gondom van bármivel vagy a feleségemnek oda jön és szól ha kellemetlen ha nem. Akár a legprózaibb dolgokról mint, hogy úgy érzi, hogy koszos ez a poló cseréljem le, az olyan komolyabb dolgokról, hogy pl úgy érzi bármelyikünk is, hogy valamilyen szórakoztató kiadásunket visszább kéne fogni mert másra kell a pénz. Soha nincs ebből sértődés azért élünk együtt, mert jó nekünk együtt nem azért, hogy nehezitsük egymás életét. Ilyen dolog annyira alap szerintem: Drágám én holnap dolgozom szeretném, ha most te kellnél fel a gyerekhez mert sajnos nem tudom a munkámat fáradtan végezni. köszönöm ígérem mikor pihenő napon lesz átválalom tőled, hogy te is tudj pihenni
tegnap 15:20
 6/23 A kérdező kommentje:
Természetesen szólt neki de hát a sógornőm is tudja.Csak valahogy nem érdekli őt inkább folyamatosan veszekszik a bátyámmal hogy mennyire fáradt.Ezért ajánlottuk fel neki hogy szívesen segítünk így.De ez neki nem kell.Próbálnánk segíteni.Emlitettem a bátyámnak hogy nem e szülés utáni depresszió van, esetleg szakember bevonása.De a sógornőm azt mondta hogy nincs semmi baja.
tegnap 15:31
 7/23 anonim válasza:
71%
Milyen volt vele a kapcsolatotok a baba születése előtt? Valami oka csak van, hogy nem kér tőletek segítséget.
tegnap 15:45
 8/23 A kérdező kommentje:
Teljesen jó.Igazából most se rossz mert nincs konfliktus közöttünk.A bátyám szerint van egy interneten megismert barátnője egy baba csoportból és ő tömi a fejét ilyenekkel.
tegnap 15:48
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Ezt pedig a bátyádnak kell rendeznie. Mások helyett alap, hogy nem oldunk meg konfliktust pláne nem dumálunk a házasságába. Egyedül azt lehet tenni, hogy a bátyáddal beszélsz, hogy valami alternatív megoldást találjon ki a feleségével, de ha odamentek a sógórnőnek okoskodni, hogy hogyan intézze a gyerekét, azzal csak rontani tudtok. Megsértődik, és a bátyádnak lesz mégrosszabb.
tegnap 16:15
 10/23 anonim ***** válasza:
39%

Az adminok miért nem vágják ki az ilyent mint a #2#4? Már feltűnt, hogy minden kérdésnél provokál és direkt szembe megy a józan ésszel! Ezzel szórakozik. Csak 💩 ír....

Az kel éjjel a picihez, aki egész nap otthon van, és nem az, aki aztán korán jel és a munkán helyt kell állnia! Pl. egy buszsofőr akár el is aludhat vezetés közben, aztán akár halálos kimenetelű baleset is lehet a vége. Az Apuka szépen besegít, amikor hazaér, illetve akkor ha másnap nem megy be dolgozni.

Szóval kedves 2/4ke, ne okoskodj, mert ahhoz ész kell, neked meg nincs!

tegnap 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!