Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Változhat a viselkedése...

Változhat a viselkedése emiatt mert gyereke született?

Figyelt kérdés

A sógornőmről lenne szó. Nem tudom, hogy csak bemesélem magamnak vagy nem. Az öccse a férjem, így vagyunk rokoni kapcsolatban. Két gyerekünk van a férjemmel, de a nagy az előző kapcsolatomból született, de 1,5 éves kora óta a férjem neveli.

A lényeg az, hogy a lányom már 11 éves. Eddig nagyon jó kapcsolata volt a sógornőmmel. Mindig beszélgettek, a sógornőm is kérdezte tőle, hogy hogy van hogy megy a suli stb. Viszonylag sűrűn találkozunk a férjem szüleinél.

A sógornőm 1 éve szülte a kislányát. Azóta valahogy teljesen megváltozott a lányom irányába. Nem hogy nem kérdezi meg tőle, hogy hogy van de konkrétan tudomást se vesz róla. Míg a kissebbel foglalkozik, kérdezi őt ilyesmi.

Egyszerűen nem tudom hova tenni. A lányomnak is feltűnt már ez a viselkedése és mondta is, hogy nem érti hogy mi van. Létezik, hogy valakinek megváltozik így a viselkedése?

ma 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Vagy csak a szokásos.

Fáradt, nincs energiája, hogy a lányod dolgait hallgassa, hogy Pistike meghúzta a haját meg mit rajzolt ma a suliban.

ma 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Közel sem erről van szó. Egyrészt nem ilyenekről beszélgettek. Másrészt a másik gyerekemmel ugyanúgy elvan, plusz a másik öccsének a gyerekével is.

Még fentről kihagytam, hogy anyósomnak csináltatott egy fényképes albumot ahová mindenkiről tett bele képet kivéve a lányomról.

ma 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Nyitókérdésre a válaszom: Nem!

Így, ahogyan te leírtad, így nem változhat meg. Az előfordulhatott volna, hogy egyik gyerekeddel sem foglalkozik, de hogy a te gyerekeid között mostantól különbséget tesz, ez nem indokolható a szüléssel.

Szerintem beszéljetek erről a férjeddel. Ha ő is észrevette ezt, vagy egyetért vele, akkor négyszemközt kérdezze meg a nővérét, miért viselkedik másképp a lányoddal.

ma 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Már az előző kérdésednél megírtuk...
ma 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Én még nem írtam kérdést ide.
ma 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ja nem, csak szóról szóra ez volt. Pontosan ez.
ma 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!