Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért változhatott meg ennyire...

Miért változhatott meg ennyire a tesóm?

Figyelt kérdés

17 éves fiú, mióta középiskolába ment nagyon megváltozott. (elég "gettós" iskola, színvonala sehol sincs, nem tanulnak semmit, az érettségit mégis megszerzi mindenki)

Elég érdekes dolgai vannak, van hogy későn éjjel jár haza, néha elég részegen. Sokszor hoz haza lányokat, állítása szerint az osztálytársai. Cigit is találtam már a táskájában párszor. A szüleink nem nagyon tudják ezeket a dolgokat, mivel általában éjjeli műszakban dolgoznak, délután mennek dolgozni és reggel jönnek haza. Úgy tartják hogy amíg az osztály legjobb tanulója addig nem lehetnek vele akkora gondok.

Nem tudom mitől változott meg ennyire, régen sokat beszéltünk, nagyon jóban voltunk, most meg napok is eltelnek úgy hogy hozzám sem szól. Vagy a haverjaival lóg, vagy a nagyinál van (azt sem értem miért jár annyit a nagyihoz, mit tud ott annyit időt eltölteni).

Szerintetek hogyan próbáljak meg ismét közelebb kerülni hozzá?

2017. júl. 2. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem meg szimplán féltékeny vagy mert nálad ez kimaradt mármint a buli stb
2017. júl. 2. 17:54
 2/5 anonim válasza:
50%
Azért változott meg, mert egyrészt rosszabb társaságba került valószínűleg, másrészt kamasz. Amit csinál az elég átlagos egyébként, ennnyi idősen nagyon sokan ezt csinálják; mondjuk az én családomban és barátaim között nem ez a jellemző, ezért arra hogy hogy tudnál ismét közelebb kerülni hozzá, nem nagyon tudok tanácsot adni. Talán próbálj meg úgy beszélgetni vele, hogy lássa hogy próbálod megérteni hogy hogyan gondolkozik, más ötletem nincsen. Te hány éves vagy egyébként?
2017. júl. 2. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok. Most is elment a nagyihoz, de nem tudom mit tud ott órákat, napokat csinálni, de rengeteg időt tölt el ott.
2017. júl. 2. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a nagyinál van...
2017. júl. 2. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
De, az a furcsa hogy tényleg a nagyinál van. Nagyi is mondta már anyuéknak hogy milyen rendes gyerek hogy mindig meglátogatja őt.
2017. júl. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!