Miért változhatott meg ennyire a tesóm?
17 éves fiú, mióta középiskolába ment nagyon megváltozott. (elég "gettós" iskola, színvonala sehol sincs, nem tanulnak semmit, az érettségit mégis megszerzi mindenki)
Elég érdekes dolgai vannak, van hogy későn éjjel jár haza, néha elég részegen. Sokszor hoz haza lányokat, állítása szerint az osztálytársai. Cigit is találtam már a táskájában párszor. A szüleink nem nagyon tudják ezeket a dolgokat, mivel általában éjjeli műszakban dolgoznak, délután mennek dolgozni és reggel jönnek haza. Úgy tartják hogy amíg az osztály legjobb tanulója addig nem lehetnek vele akkora gondok.
Nem tudom mitől változott meg ennyire, régen sokat beszéltünk, nagyon jóban voltunk, most meg napok is eltelnek úgy hogy hozzám sem szól. Vagy a haverjaival lóg, vagy a nagyinál van (azt sem értem miért jár annyit a nagyihoz, mit tud ott annyit időt eltölteni).
Szerintetek hogyan próbáljak meg ismét közelebb kerülni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!