Tesóm barátnője miért ilyen gyerekes?
Szerintem a csaj tök normális.
Ha az tartozik a felnőtt nőies viselkedéshez, hogy tudja az illető, hogy mik a joynapok - röhej -, akkor 33 éves nő létemre én sem tartozok bele a felnőtt nő kategóriába, pontosabban nem tartoznék bele, amennyiben kb. 2-3 évvel ezelőtt nem kellett volna anyukámnak végigkajtatnom az egész várost a kuponok miatt egy joy újságért. Teljesen hidegen hagy.
Ellenben tudok karatézni, ismerem a legtöbb sport szabályait, és herótot kapok a lányos témáktól (férjnél vagyok, még mielőtt...). A politika sem érdekel, inkább egy jó focimeccs, meg egy korsó sör. :D Simán lemegyek én is a gyerekek szintjére ha kell, a plázamacskák szintjére viszont nem vagyok hajlandó lesüllyedni. ;)
Szerintem nem a tesód barátnőjével van a baj. Ha van egy kis eszed - amit kétlek -, ennyiből kitalálhatod, hogy akkor kivel...
Az a probléma, h átéléssel játszik egy kisgyerekkel, és nem érdeklik a joynapok? Ez egy vicc.
Nincs semmi baj a csajjal... és az miért baj, ha el kell magyarázni a szabályokat neki? Ha nem sportol, nem tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!