Tesóm barátnője miért ilyen gyerekes?
Az egyedüli probléma veled van. Mi bajod van azzal, hogy egy fiatal nő szereti és jól kijön a gyerekekkel? Egy családcentrikus férfinak ez maga az álom.
Az meg, hogy nem mindenki rajong a joy napokért meg a vásárlásért egyenesen felháborító, egy nő csak is fél tonna smink és hat szekrénnyi ruha mellett nő; biztos férfinak született fogadjatok magánnyomozót és derítsétek ki....
Nem olyan könnyű megérteni, hogy mit is szeretnél, vagy mi a problémád...
Azzal egyébként semmi baj nincs, ha nem szimpatikus neked a lány, ez benne van a pakliban, ez van. Ha nem tudsz vele beszélgetni, akkor nem kell, semmi gond. Csak legyél vele udvarias. Ha meg tényleg bírod, úgy igazán, őszintén, akkor fogadd el ezt a tulajdonságát. Amivel egyébként semmi gond nincs, az égvilágon.
Egyébként, a kor senkit nem tesz felnőtté. És szerintem ő csinálja jól! Azt teszi, amitől jól érzi magát, és azokkal, akikkel jól érzi magát. Én is inkább játszom a gyerekekkel, minthogy kiüljek politikáról, és sportokról beszélgetni.
Ahogy visszaolvasom, latom hulyen fogalmaztam. Es nem irtam le ami lenyeg lett volna. Azt nem ertem a sogorno jeloltbe, hogy a lany gyerekekkel is el van,de veluk nem tud eljatszani semmit. Ha a kislany azt mondjal hogy babazzunk, sminkeljunk o inkabb azt mondja, hogy kocsisat jatszanak meg katonasdit. Hirtelen felindulasbol irtam a kerdest, mert a hetvegen nagypapa poenbol kerdezte, hogy unoka mikor jon, mondja, hogy az talan soha, mert nem akar, ha akarni is akar akkor is csak fiut, hogy vki tovabb vigye a nevet es hogy a lanyokhoz nem ert. Mondtam neki, hogy a nagypapa a lanyunokakat jobban szereti (a fiu unokakat is imadja, nagyon szeret minket, de a lanyok azert elonyben vannak) es legalabb elottuk mondhatna, hogy akar 2 gyereket meg hogy lanyt is akar. O erre ram formedt, hogy ne en mondjam meg meg mas, hogy milyen meg hany gyereket akar, meg mivel katona akar lenni gyerekkora ota, o egy gyerek miatt nem adna fel az almat. Tesom csak annyit mond erre, hogy majd kinovi, meg fiatal, miert gondolkodjon a gyerek teman.
A joy napok csak egy pelda volt mert unokanovereim beszeltek errol a napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!