Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért viselkedik ilyen bután...

Miért viselkedik ilyen bután a tesóm?

Figyelt kérdés

Ikerlányok vagyunk, 13 évesek, de vagy tízzel többnek érzem magamat nála elég sokszor.

A tesóm gyakran dedós és szinte mindig felelőtlen. Elhagyja a cuccait, hülyeségeken gondolkodik és mindenkinek elhisz mindent, állandóan nyakig ül a pácban. Általában nekem kell kirángatnom a bajból és már nagyon unom, hogy egyszerűen képtelen vigyázni magára. Mit csináljak, hogy végre ne viselkedjen úgy, mint egy ovis?

2017. máj. 16. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Lehet egyszer nem kéne kirángatnod a bajból, aztán rájön magától is. Nem leszel mellette te sem örökké.
2017. máj. 16. 19:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó, de nincs szívem cserbenhagyni. Olyan hülyeségeket tud csinálni. :(
2017. máj. 16. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Az ikrek közül a "gyengébbiknek" eleve mindig nehéz dolga van, akarva-akaratlanul a tesója árnyékában él, és már ettől is viselkedhet eleve frusztráltabban, ügyefogyottabban.

De ha még te is lenézed, érezteted vele, hogy idegesít, azzal csak rontasz a helyzeten.

Aztán meg mindenki más egyéniség, attól, hogy kívülről egyformák vagytok, még lehetséges, hogy egész életetekben nagyon különbözőek lesztek...

2017. máj. 16. 20:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nézem le, és nem éreztetem vele, hogy idegesít. Annak ellenére, hogy nagyon gyerekes, azért vicces meg nem lehet mellette unatkozni, és nagyon kötődünk. Sőt még meg is szoktam védeni, amikor apánk ilyeneket mond neki, hogy egy nagy ribizli lesz belőle felnőttkorában, mert szerintem nem lesz az.
2017. máj. 16. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Jesszusom, micsoda apátok van. Tényleg azzal jön a lányának hogy ku.rva lesz belőle?
2017. máj. 16. 20:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja. Ráadásul még csak nem is az van, hogy a tesóm ne vinné semmire, mert egyébként nagyon értelmes csajszi, csak baromira komolytalan. Apánk meg mindig azzal jön, hogy ha nem figyel ránk, a tesóm már valami ukrán gyerekprosti-hálózatnak dolgozna, meg ilyenek. :S
2017. máj. 16. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Úgy látom apukátokkal nagyobb gondok lehetnek mint a tesóddal.
2017. máj. 16. 20:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Róla már lemondtam. :D A tesómban még reménykedek, azért aggódom érte jobban. :)
2017. máj. 16. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
És Édesanyátokkal mi van?
2017. máj. 16. 20:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Ő is rá szokott szólni apára, hogy vegyen vissza, de mondjuk túl sokat nem tudunk vele csinálni. Apánk egyébként nem rossz ember, csak azt hiszi, hogy azzal motivál jobban minket, ha szidalmaz. :S
2017. máj. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!