Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Változhat a viselkedése...

Változhat a viselkedése emiatt mert gyereke született?

Figyelt kérdés

A sógornőmről lenne szó. Nem tudom, hogy csak bemesélem magamnak vagy nem. Az öccse a férjem, így vagyunk rokoni kapcsolatban. Két gyerekünk van a férjemmel, de a nagy az előző kapcsolatomból született, de 1,5 éves kora óta a férjem neveli.

A lényeg az, hogy a lányom már 11 éves. Eddig nagyon jó kapcsolata volt a sógornőmmel. Mindig beszélgettek, a sógornőm is kérdezte tőle, hogy hogy van hogy megy a suli stb. Viszonylag sűrűn találkozunk a férjem szüleinél.

A sógornőm 1 éve szülte a kislányát. Azóta valahogy teljesen megváltozott a lányom irányába. Nem hogy nem kérdezi meg tőle, hogy hogy van de konkrétan tudomást se vesz róla. Míg a kissebbel foglalkozik, kérdezi őt ilyesmi.

Egyszerűen nem tudom hova tenni. A lányomnak is feltűnt már ez a viselkedése és mondta is, hogy nem érti hogy mi van. Létezik, hogy valakinek megváltozik így a viselkedése?

nov. 28. 10:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem se hegyezd ki arra hogy nem vérszerinti gyerek. Nekem is kicsi a gyerek ugyhogy kisgyerekekkel most jobban el tudok lenni, azelott nem tudtam mit kezdeni veluk. A 10 évesről meg annyit hogy ferjem unokaöccse is annyi, és valahogy más mint régen. Régen jatszottunk vele ha évente párszor találkozrunk, elmentek fiús programra, ilyen vidamparkszerusegekbe meg trambulinparkba , élmenyvezetesre is magaval vitte. De én is eljatszottam vele. Most az volt hogy látszott rajta hogy a régi gyerekprogikat is igenyelné de valahogy ott mar tul.komoly volt, jól érezte magát de mégis más volt. Rá fél évre meg már nem tudtunk mit kezdeni vele. Ha találkoztunk a haverokkal dumált telón, visszahúzódó lett stb. Nem találtuk a hangot vele. Elkezdett kamaszodni na. Most megint találkozunk, nem tudom mi lesz. Probálunk beszélgetni vele, de nem egyszerű. Talán az az átmeneti időszak volt csak nehéz mikor már nem volt dedós, de még nem igazi tini. Meglátjuk.

A fenyképalbum tényleg furcsa erre rakérdeznék.

nov. 28. 20:04
 22/22 anonim ***** válasza:
77%

20.

Szerintem itt nem erről van szó.

Bár ahogy írtad, a helyes kamasz vs kövér felnőtt helyzetet, eszembe jutott, hogy lehet féltékeny a kislány kinézetére?

De az még csak 11 éves, gyerek.

Nem tudom, annyi hülye irigy, féltékeny nő van.

nov. 29. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!