Mitől változhat meg így valakinek hirtelen a viselkedése?
Év eleje óta jól elvoltunk, beszélgettünk, együtt mentünk órára meg ilyenek. Aztán kb 2 hete hirtelen ez így kb mind abbamaradt.
Nem értem, mert semmi nem történt ami miatt megsértődhetett volna vagy ilyesmi. Annyit mondott, hogy szerinte egyszerűbb ha nem együtt megyünk órára, csak ott találkozunk. Így viszont nem is nagyon tudtunk azóta beszélni. A többi közös óránkon is úgy érzem, hogy még a szemkontaktust is kerüli velem, holott korábban mindig köszöntünk egymásnak előadásokkor is.
Kicsit rosszul esik, mert én tényleg azt hittem, hogy jóban vagyunk és, hogy ő is bír engem, de ezek szerint nem.
Szóval már nem is akarok én se kezdeményezni nála mert elég világosan ignorálva vagyok jelenleg, de közben meg szomorú, hogy ennyi volt ez az egész.....
Veletek is volt már hasonló? Egyszerűen megunt, vagy mi miatt lehet ez?
Az egyes nagyjából összefoglalta, amit én írni akartam, viszont én már csináltam hasonlót egyik "barátommal". Az én esetemben annyi volt az egész, hogy egy elég toxikus viselkedésű, hisztis személyisége volt, folyamatosan másokat húzott le a viselkedésével meg a hirtelen hangulatingadozásaival, szóval lepattiontottam. Egyszerűen egyszerűbb volt így "megoldani" részemről a problémát. Mivel tudtam, hogy nem értené meg, ha kiselőadást tartanék neki a viselkedése pszichológiájáról, szóval hagytan a francba.
Jó megoldás volt? Nekem igen, neki kevésbé.
Így kell megoldani egy problémát? Nem. De mégis sokszpr ez a legegyszerűbb.
Köszi a válaszokat. Egyébként egyetemisták vagyunk, ő fiú, én lány.
Amúgy lehet tényleg valami más jellegű baja van, de attól még nagyon ignorálva érzem magam. Főleg, hogy eleinte ő kereste a társaságomat, ezért hittem, hogy bír engem.
De ahogy látom mindenkivel jól el tud beszélgetni meg minden, szóval valószínűleg csak én dimenzionáltam túl és eddig se kedvelt annyira. Most meg talált mást aki éppen érdekesebb mint én i guess
És mit lehet ilyenkor csinálni?
Hogy tegyem túl magam ezen?
Mármint elég rosszul esik ez az egész, mert tökre örültem, hogy már konkrétan első héten találtam valakit akivel vannak közös érdeklődéseim meg tök hasonló a szemléletmódunk, erre kiderül, hogy neki se jelentek semmit...
Eléggé megerősítette bennem azt, hogy senkinek nem vagyok fontos és sose lesznek igazi barátaim akiket tényleg érdekelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!