Változhat a viselkedése emiatt mert gyereke született?
A sógornőmről lenne szó. Nem tudom, hogy csak bemesélem magamnak vagy nem. Az öccse a férjem, így vagyunk rokoni kapcsolatban. Két gyerekünk van a férjemmel, de a nagy az előző kapcsolatomból született, de 1,5 éves kora óta a férjem neveli.
A lényeg az, hogy a lányom már 11 éves. Eddig nagyon jó kapcsolata volt a sógornőmmel. Mindig beszélgettek, a sógornőm is kérdezte tőle, hogy hogy van hogy megy a suli stb. Viszonylag sűrűn találkozunk a férjem szüleinél.
A sógornőm 1 éve szülte a kislányát. Azóta valahogy teljesen megváltozott a lányom irányába. Nem hogy nem kérdezi meg tőle, hogy hogy van de konkrétan tudomást se vesz róla. Míg a kissebbel foglalkozik, kérdezi őt ilyesmi.
Egyszerűen nem tudom hova tenni. A lányomnak is feltűnt már ez a viselkedése és mondta is, hogy nem érti hogy mi van. Létezik, hogy valakinek megváltozik így a viselkedése?
De ez miért lenne így jól?
Hát a szívem megszakad ha ez tényleg így lenne és 10 évig megjátszotta volna magát. Ezt nem akarom elhinni.
Nem mindenki tudja elfogadni, ha idegen gyereket visznek a családjába. Ennyi az egész. 🤷🏼♀️
Mondjuk elég hülye ez a nő, mert így a férjed meg a fiad eltiltod tőlük, de mindegy.
Nem lehet, hogy nem tud a kamasz gyerekedhez kapcsolódni?
Lehet,hogy hülyén hangzik, de kb 10év körül volt a tesóm kisfia,mikor valahogy kezdetem kellemetlenül érezni magam vele.Nem tett semmit csak kamaszodott,és baromira nem tudtam, hogy hogyan kell egy kamasszal bánni,mikor vagyok túl sok,mikor vagyok ciki,okoskodó sem akartam lenni semmiben,mert emlékeztem,hogy utáltam kamaszként,mikor osztották az észt stbstb.Most 15 éves, és tényleg eltávolodtunk,őszintén, szégyellem is előtte magam, mert ő sportol,jár gyurni is, jól tanul,és durva tükör,hogy én meg kövér vagyok.Leszögezem még egyszer,hogy nem ő tehet róla,minden normális nála,nem is problémás kamasz semmilyen téren.Én vagyok ebben a történetben a hibás.Jah, és nincs senki, akitől segítséget tudtam volna kérni ebben,hogy mit csináljak másképp,egyszerűen, csak belesodródtunk ebbe az állapotba.
A fotóalbum tényleg fura nálatok.Bár simán ezt is meg lehet magyarázni, de a legtöbb kamasz(pl én kamaszként)gyűlöli ha fotózzák mások.Simán lehet cikinek érezte a sógornőd,hogy képet kérjen a lányodról.
Nem kell mindig rossz szándékot feltételezni.10 évig nem tudja megjátszani magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!