Ki a legkibírhatatlanabb rokonotok/családtagotok?
Miért az?
Hogy kezelitek vagy a család hogy kezeli?
Az anyám.
Nagyon kiállhatatlan
gonosz, beteg személyiség.
Egész gyerekkoromban
bántott lelkileg és tiltani
akart először az apámtól
utána a mamámtól.
Mivel nem fordultam
el az apámtól és el jártam vele ezért
én " áruló lettem a szemében. "
A húgommal teljesen másképp
bánt és kivételezett vele
mondván hogy ő hűséges volt
hozzá.
A mammámal csinálta
késsőbb a cirkuszt
és mivel én szóba
álltam az " ellenségével
ezért még jobban ram szállt.
Az utolsó csepp az volt
A pohárban amikor a mostani
páromhoz el jöttem konkrétan
elszöktem. Mert ő kényszerített
volna hogy vissza költözzek
hozzájuk és az előző barátommal maradjak. Azóta teljesen megszakadt vele a kapcsolatom
főleg miután a cuccaimat sem adta oda vissza tartotta. És azóta sem hajlandó velem szóba állni teljesen elfordult tőlem 4 éve.
Mivel nem azt tettem amit ő akart és nem képes elfogadni az akkori döntésemet.
Sógorom.
Úgy beszél a nővéremmel meg a két kislányukkal is mint a kutyával. De szó szerint, fütyül a gyerekeknek meg tapsol, a nővéremet birkának nevezi, mindig ingerült és bunkó. Tesóm is nagyszájú, tehát félreértés ne essék, ő sem hibátlan, de a két kisgyerek mellett teljes állásban dolgozik, a házuk és az udvaruk mindig ragyog, a lányok szépen vannak nevelve, a hűtőben mindig legalább 2 féle főtt étel van, hétvégén sütemény. A nővérem ad is magára, tehát nem egy igénytelen, leharcolt, túlsúlyos momzilla. Mindezek ellenére állandóan fikázza a férje, amiért szerinte keveset keres. Másnak ilyen felesége lenne, megbecsülné, de hát ő nem...
Tesóm már gondolkodik egy ideje a váláson. Sajnos előttünk is sok szidást kap ők nélkül, de ha nincs ott senki, fel is pofozza. Anyukám többször rászólt a sógoromra, hogy ne beszéljen állat módjára a tesómmal, mert nem ezt érdemli. Amikor nekem kezdett panaszkodni, hogy a nővérem szerinte csak egy "birka óvónő" akkor hiába az ő házában voltunk, kifejtettem a véleményemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!