Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha halottakat egy napra...

Ha halottakat egy napra visszahozhatnál karácsonyozni,kiket választanál?

Figyelt kérdés

ha megtehetted volna.hány évesen vesztetted el őket?

én 35 éves nő vagyok.apukámat hoznám(14 éves koromban halt meg)és mamámat(22 éves koromban).

jan. 2. 06:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Mamámat, egy éve halt meg karácsony előtt 2 héttel.

Sajnos anyám miatt nem volt vele sokáig kapcsolatom, csak az utolsó 2-3 évében kezdtünk el ismerkedni. Ugyanolyan volt, mint én. Jó lett volna többet lenni vele.

Mióta meghalt én is elkezdtem horgolni, mint ő. Biztos megkönnyezne rajta.

jan. 2. 06:58
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Anyukámat.22 éves koromban halt meg,most 54 vagyok.
jan. 2. 07:00
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Egy napra senkit. Nem akarnám újra átélni az elevesztését egyik szerettemnek sem
jan. 2. 07:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Senkit. Ez így nagyon abszurd lenne. Egyébként nyilván nem karácsony van az életben, így mindenki sorra tud kerülni.....
jan. 2. 08:22
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Anyai nagypapám. Nem tudtam tőle elbúcsúzni és újévkor halt meg. (Nem idén)
jan. 2. 08:35
 6/16 anonim ***** válasza:
Nehéz döntés lenne, mivel többen is vannak. Nem tudom, képes lennék -e rá...
jan. 2. 08:39
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Ferjem nagymamajat. 4 honapos terhes voltam, amikor elment, nem tudhatta meg azt sem, hogy negy fiu dedunoka utan vegre szuletik egy kislany is.
jan. 2. 09:23
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
2pac
jan. 2. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Öhm - azok, akikről itt beszéltek, csontvázak vagy már azok sem... hogy gondoltátok visszahozni? Mikor teste már rég nincs, amelybe visszatérhetne?

Tudom, elméleti kérdés - az enyém ellenben tudományos.

jan. 2. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

9-es a kérdésben a természetfeletti varázslat implikálva van. Nyílván a valóságról szóló ismereteinket férletesszük mikor ezen elgondolkozunk.

Nem vagy te tudományos csak korlátolt. Tipik az vagy akitől ha megkérdezik hogy érezné magát most ha nem reggelizett volna ma reggel, csak azt a választ tudná adni hogy "de reggeliztem".

jan. 2. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!