Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felvegyem a kapcsolatot az...

Felvegyem a kapcsolatot az unokatesómmal?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja tudtam meg, hogy van egy 19 éves unokatesóm, ő is Pesten el és orvosnak tanul. Nagybátyámnak a lánya, de soha senki nem mondta. Mikor megtudtam akkor a mamát kérdeztem róla, mert soha nem említette ő se. Szépen mondva mama csak szidta őt meg az anyját is. De éreztem, hogy mamától nem fogok rendes dolgokat megtudni. Úgyhogy felvettem a kapcsolatot egy másik rokonnal, akivel szintén nem vagyunk beszélő viszonyban. Ő is elmondta ezt a történetet. Hogy a nagybátyám együtt volt egy nővel, megszületett a lányuk, de 2 év után elhagyta őket és azóta se kereste, és ezzel a lendülettel mama se foglalkozott vele soha többé. A nő mégismerkedett egy pasival akivel azóta is együtt vannak. Most itt vagyok lényegében kettő dolog között, hogy melyik lehet az igaz. Mama tényleg 17 éven keresztül nem foglalkozott az egyik unokájával? Annyira nem akarom elhinni ezt róla. Mi nem élünk olyan jó anyagi körülmények között, de mama mindig velünk volt és segített ahogy tudott velünk lakik.

Szóval megtaláltam az unokatesóm instán, nagyon szívesen felvenném vele a kapcsolatot, de nem tudom, hogy tényleg jó ötlet e.

febr. 17. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne. Max nem lesz kíváncsi rád, lehet ő se tud rólad.
febr. 17. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Minek?
febr. 17. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Egy próbát megér.
febr. 17. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Én nem tenném és nem is örülnék neki. Nem véletlenül nem tartották a kapcsolatot, mindegy is, hogy kinek a hibájából. De én nem szeretném, hogy a család olyan részéből megkeressenek, ahol ilyen ellenérzések vannak.

Unokatestvér nem olyan közeli rokon, főleg, hogy sose ismerted.

febr. 17. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Megpróbláhatod, de fogadd el, ha visszautasít.

Én legalábbis biztosan nem lennék boldog, hogyha rámír egy ismeretlen egyetemista, hogy "szia, az unokatesód vagyok, én sem tudtam rólad, etc.".

Bár magamat ismerve tiltanám is úgy instant, mert azt hinném, valami idióta szórakozik velem.

tegnap 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!