Az unokatesóm bár férjezett mégsem tud a férjével egy normális családi kapcsolatot kialakítani. Sokszor haza szalad a szüleihez ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat. Ez normális amúgy?
Figyelt kérdés
Úgy mondanám ragaszkodik a családjához de néha túlságosan is. Hivatalosak voltunk a húgom esküvőjére de a férje nem jött el azzal az indokkal hogy nincs több szabadsága, igy hát ő eljött inkább a szüleivel. Aztán 3 hét múlva mégis volt szabadságon. A férje külföldi (holland) amúgy Normálisan nem az lenne az ideális, ha a férjével jön és ha a férje nem tud jönni mondjuk mert beteg akkor ő sem hagyja magára otthol. Szerintetek?tegnap 10:13
1/40 anonim válasza:
Nyugodtabb lennél ha úgy mondta volna, hogy arra az időpontra nem kapott szabadságot? És mivel nem beteg volt a férje, így simán elment a szüleivel az unokatesója esküvőjére. Ennyiből úgy hangzik mint ha csak azt várnád, hogy kiderüljön, rossz a házassága. Te házasságban élsz?
2/40 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy nem jött de igazából ez már nem az első alkalom hogy ki bújik különböző családi események alól. Házasságban élek, igen
tegnap 10:24
3/40 anonim válasza:
Miért gond, hogy elment egy esküvőre amire a férje nem tudott vagy nem akart elmenni? Az, hogy időnként külön mennek helyekre nem azt jelenti, hogy nem szeretik egymást. Egy normális kapcsolatban az ember nem szűnik meg önálló személynek lenni.
Egyik barátnőmnek is külföldi párja van, hiába beszélik mindketten jól az angolt mégis gyakran úgy érzi, hogy nem tudja rendesen kifejezni magát, hogy a párja megértse, így az ilyen dolgok egy részét adott esetben nekem meséli el. Meg ott van a kulturális különbség is.
4/40 anonim válasza:
Mert ő már látja, hogy borzalmas család vagytok. Reméljük sikerül rávilágítania az unokatesódnál is, és leválik rólatok. Csak nem Zsuzsa az unokatesód?
5/40 anonim válasza:
2, de, téged zavar, hogy nem ment el, mennyivel jobb program lett volna lesni minden mozdulatát, hányszor néz az asszonyra, hogy tartja a szemét stb. Millió oka lehet, hogy nem jár közétek. Én mondjuk megértem...
6/40 A kérdező kommentje:
Biztos sokat számítanak a kulturális különbségek is. Más ország, Más szokások.
tegnap 10:46
7/40 A kérdező kommentje:
Vagy inkább az hogy náluk nincs meg az a fajta csaladi összetartàs.
tegnap 10:48
8/40 anonim válasza:
De, téged zavar. Az isten áldjon meg, hát te írtál ki kérdést!
9/40 A kérdező kommentje:
Én egy kérdést tettem fel amire senki nem válaszol, mindenki mellé beszél!
tegnap 10:50
10/40 anonim válasza:
Mert nem lehet a kérdésed megválaszolni.
Az emberek 90%-a egyébként nem tud kérdezni, aztán meg van sértődve.
Én kérdezek: Téged miért érdekel, másnál mi zajlik? Tudsz értelmes érvet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!