Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az unokatesóm bár férjezett...

Az unokatesóm bár férjezett mégsem tud a férjével egy normális családi kapcsolatot kialakítani. Sokszor haza szalad a szüleihez ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat. Ez normális amúgy?

Figyelt kérdés
Úgy mondanám ragaszkodik a családjához de néha túlságosan is. Hivatalosak voltunk a húgom esküvőjére de a férje nem jött el azzal az indokkal hogy nincs több szabadsága, igy hát ő eljött inkább a szüleivel. Aztán 3 hét múlva mégis volt szabadságon. A férje külföldi (holland) amúgy Normálisan nem az lenne az ideális, ha a férjével jön és ha a férje nem tud jönni mondjuk mert beteg akkor ő sem hagyja magára otthol. Szerintetek?

#külföld #unokatestvér #Szülői levàllàs
tegnap 10:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a férje nem kiváncsi rátok.

De miért ne mehetne nélküle. Én sem szoktak a párom mindenhova magammal vinni. Életképes vagyok nélküle is.

tegnap 12:18
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy minek is foglalkozol te uncsitesód házasságával és szokásaival??? Nem mindegy az neked, hogy mit csinál??? Ennyire unatkozol?
tegnap 12:28
 33/41 anonim ***** válasza:
92%
Akkor most nem kapott szabit vagy betegszabin volt? Amúgy simán lehet, hogy nem adtak ki szabadságot neki, aztán tényleg lebetegedett. Vagy csak nem akar veletek találkozni 🤷🏼‍♀️. Mindhárom opció elfogadható arra, hogy nem ment el az esküvőre. A feleség unokatestvére házasodott, nem közeli rokon, ráadásul nem érti a nyelvet, nem tud beszélgetni szinte senkivel, gondolom csak illemből lett meghívva (én pl rendszeresen mondom le az ilyen meghívásokat, ahova csak azért hívnak, mert "illik", nem azért, mert szeretnék ha ott lennék, mert olyan a kaocsolatunk). Az meg, hogy a szüleivel beszéli meg a gondjait egy másik dolog. Lehet a nyelvi akadályok miatt, lehet annyira bízik a szüleiben és olyan példát mutatnak, hogy tőlük érdemes tanácsot kérni, mert tapasztaltabbak, jobban rálátnak kívülről 🤷🏼‍♀️. A legtöbb ember kibeszéli magából egy "harmadik személlyel" (barát, rokon) a kapcsolati gondjait, ha tanácstalan. Mert teljesen új látásmódot is adhat egy kívülálló, aki nincs érzelmileg belevonódva a problémába.
tegnap 12:57
 34/41 anonim ***** válasza:
90%

Unokatestvérek esküvőjére én se mentem, mer nem volt kedvem.

A kapcsolatához meg nincs közöd.

tegnap 13:16
 35/41 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen, a holland egy felvilágosult nép, ahol nem a kötelező pofavizit a divat, miközben az illetőről úgy beszél a “kedves” rokonság, mint egy darab szarról, illetve a házaspár egyik tagja életképes a másik nélkül is, nincsen miccólmajdafalu. Ez van, jobb, ha hozzászoksz.
tegnap 14:43
 36/41 anonim ***** válasza:
91%

24. "aki állandóan a szüleihez rohan a problémáival ahelyett hogy a férjével beszélné meg előbb ott gondok vannak. A szülők nem lesznek mindig itt. Akkor mihez fog kezdeni? Tönkremegy majd idegileg-lelkileg?"

De milyen problémával rohant a szüleihez?? Semmilyennel. Elment a saját családjával bulizni a saját rokonaihoz. Hol itt a probléma, amibe tönkre kell bele menni?

tegnap 15:06
 37/41 anonim ***** válasza:
84%

kérdező képzeld ,volt hogy együtt mentünk férjemel egy rokonunk esküvöjére ,de volt olyan esküvö amire csak én meg lånyom mentünk el férjem nem akkart igaz csak templomi részére mentünk el.

de férjem is ment el esküvöre nélkülem .

sőt van hogy kirándulni is csak én megyek egyedül vagy ėn meg lányom ,mert fėrjem fáradt vagy nem ėrdekli.

de 22 ėve mėg is együtt vagyunk.

tegnap 16:56
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed felét te már megválaszoltad, a holland férj mem jön egy össznépi bulira, mert nem tud magyarul. A másik meg, hogy uncsitesód mit beszél meg a férjével, nem tudhatod, de ezt az alkalmat például jól megbeszélték. Lehet, hogy amit te hazarohangálásnak veszel, az is ilyen egyezményes náluk, és emiatt egyedül jön az asszonyka.

Áruld el honnan rohangál? Csak nem Hollandiából?

tegnap 18:26
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te isten barma!

Nem "otthol", hanem otthoN.

Gondolom, a kapa élőben is kilóg a szádból beszéd közben, nem csodálom, hogy kerül titeket, mint a pestist.

ma 00:12
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Az otthol nagyon gáz, kb. mint a hazudgál.
ma 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!