Anyós kérdés. Hogy lehet kialakítani normális kapcsolatot a menynek az anyóssal?
Szerintem nincs univerzális szabály, figyelni kell rá, mint minden emberi kapcsolatban.
Én férfi vagyok 1,5 anyóssal - az elsővel lényegi problémák nélkül elvoltunk 20 évet.
A második meg elérte, hogy a "kislánya" ne menjen férjez, a 2 gyerek ellenére sem.
Azért nem véletlen, hogy a viccgyűjteményekben is az anyósviccek a legkegyetlenebbek, meg az sem, hogy olyan sok van.
Már megvolt az esküvő?
Ha még nem, ismerkedj...
Ne úgy állj hozzá, hogy úristen, ő az anyósom...Viselkedj vele ugyanolyan természetesen, mint bárki mással tennéd.
Légy kedves, tisztelettudó, de ne túl merev, merj mosolyogni, beszélgetést kezdeményezni, legyél teljesen nyitott felé. Én három hónap után költöztem oda páromhoz és édesanyjához, és olyan zökkenőmentes volt az egész, hogy az hihetetlen. Persze ehhez KÉT jó természettel rendelkező ember kell, ha valaki élből elutasítja a másikat, akkor nehéz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!