Volt egy kérdés, aki válaszolt rá, annak mi a véleménye? "Normális a hugom? (3 éves) "?
Emlékeztek erre a kérdésre?
Tegnap kellett volna válaszolni a tesónak hogy mi volt a dokinál,de eltűnt a kérdés....Nem találom sehol...
Elvileg nem lehet kitörölni a kérdéseket......
Ezek szerint mégis??
Reggel még megvolt a kérdés,kérdeztem is hogy mi volt a dokinál??
erre most nézem,de nem találom már sehol...
valószínüleg áthelyezék más kategóriába, az enyámmel is megcsinálták már, pedig ide tartozott inkább.
Haszáld a keresőt. Ha nem találod akkor törölték. Kérésre nem törölnek kérdést, csak ha a modik úgy akarják.
Tuti hogy nincs meg a kérdés,mert ugye a "megválaszoltjaid"menüpontban kellene lennie,de nincs ott...
Szerintem is kamu volt..
Hát nemtom hol maradtál le,de volt olyan is hogy feltöltött a tesó 1 képet a kislányról,ahogy mosogat..
azt mondta hogy azon a képen 2 éves...(bár a képen szereplő gyerek kb 6 nak felelt meg:))
Aztán sokan irták hogy kamu...
meg aztis sokan irták hogy autista a gyerek...
aztán napokig semmi nem volt,mert ugye azt irta a kérdező hogy kedden viszik dokihoz...
Erre kitörölték a kérdést...
Ebből gondolom hogy tuti kamu volt...
Mi van?????????
Én nem láttam azt a kérdést, de azért ilyet normál ember nem írna ki....
Ráadásul ha 3 éves és ilyeneket csinál már eleve dokihoz kellett volna vinni, mert más 3 évesen kezd el beszélni.......
Előző válaszolónak....
Az még semmi!!!!!Azt is irta,hogy a 3 éves gyere olvas,ír,számol,törtes egyenleteket old meg...Soha nem látták még nevetni,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!