Az unokatesóm bár férjezett mégsem tud a férjével egy normális családi kapcsolatot kialakítani. Sokszor haza szalad a szüleihez ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat. Ez normális amúgy?
Gondolom valami falusi, egymás fenekében lógó népek vagytok.
A srác meg nem is kell más országbeli legyen, elég ha lazább családi kapcsolati mintát hoz, és máris nem tartja fontosnak, hogy ott legyen egy ilyen esemenyen.
Vagy egyszerűen nem vagytok neki szimpatikusak.
A falu a szàjára vett már titeket?
23 éve vagyok nős. Nem kedvelem a feleségem családját, az anyósomat meg egyenesen utálom. Nem titkolom az érzéseimet így nem járok a nejem családjának rendezvényeire. Évente egyszer odamegyek de ebből csak rossz dolog kerekedik.
A feleségem bármikor mehet a gyerekekkel a szüleihez. Én sem várom el hogy az én szüleimet látogass. Érdekes módon az apósommal ezt simán meg lehetett beszélni. Vagyunk annyira intelligensek, hogy ezt elfogadjuk.
Nálunk ez nagyon jól működik. Kívülállók véleménye meg nem érdekel.
Kezd összeállni!
A társaság egy - hozzád hasonló - "minden lében kanál" lehet, így jobbnak látta, ha otthon marad.
Jól döntött.
B+!Hát miattad nem jár a férj a családi bulikban!!!
Nem veszed észre? Nem mondta még senki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!