Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az unokatesóm bár férjezett...

Az unokatesóm bár férjezett mégsem tud a férjével egy normális családi kapcsolatot kialakítani. Sokszor haza szalad a szüleihez ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat. Ez normális amúgy?

Figyelt kérdés
Úgy mondanám ragaszkodik a családjához de néha túlságosan is. Hivatalosak voltunk a húgom esküvőjére de a férje nem jött el azzal az indokkal hogy nincs több szabadsága, igy hát ő eljött inkább a szüleivel. Aztán 3 hét múlva mégis volt szabadságon. A férje külföldi (holland) amúgy Normálisan nem az lenne az ideális, ha a férjével jön és ha a férje nem tud jönni mondjuk mert beteg akkor ő sem hagyja magára otthol. Szerintetek?

#külföld #unokatestvér #Szülői levàllàs
nov. 6. 10:13
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
66%
Grétsy László most forog a sírjában.
nov. 8. 06:50
 52/56 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, úgy vedd a szádra másnak az anyját, hogy remélem, egyszer valaki jól átrendezi érte az arcberendezésedet. :)
nov. 8. 09:31
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Nagy pletykás lehetsz az fix. Szerintem ne szólj bele más házasságaba. Ami neked jó nem biztos, hogy másnak is az.

A férj meg arra a bulira megy el a feleségével amire akar. Mi sem járunk mindenhova együtt a férjemmel.

Off 44-es köszönöm úgy nevettem a könnyeim folytak.

nov. 8. 21:04
 54/56 anonim ***** válasza:
Most akkor betegszabin volt vagy nem kapott szabit? Mindkettő lehetséges, de az is ha csak kifogás és utálja a pali az esküvőket. Ha betegszabin volt a csaj miért ne mehetetg volna el? Most ha én otthon fosokhányok a ferjem se menjen sehova? Ebből miért az jön le hogy nem beszélik meg? Konkrétan mi a bajod?
nov. 8. 21:26
 55/56 anonim ***** válasza:
72%
Na 53, összeszégyellhetnéd magadat nagyon gyorsan ám! Táncsak nem még bulikázni is eljársz míg az urad otthol ül? Hát nem tudod, hány nem magyar mentalitású asszonynak okozol ezzel átalvatlan éjszakákat? Még a lakodalomra sem tudnak odafigyelni miattad! Ejnye, na! :) (én, mint 44. csak jót akarok neked)
nov. 8. 22:17
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

De rühellem a hozzád hasonló embereket.

Neked nincs életed?

nov. 8. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!