Az unokatesóm bár férjezett mégsem tud a férjével egy normális családi kapcsolatot kialakítani. Sokszor haza szalad a szüleihez ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat. Ez normális amúgy?
"Sokszor haza szalad a szüleihez ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat."
És ez miből derül ki? Mert az indoklásodból nem.
Normális, igen, és neked semmi közöd hozzá!
Egyébként nem velük élsz, nem tudod, hogy a férjével otthon mikor mit beszél meg.
Te azt szeretnéd, ha elhanyagolná a szüleit.
Nem a múlt században élünk, nincs olyan előírás, hogy férj nélkül nem mehet valaki esküvőre.
Rosszindulatú vagy!
Te ilyen minden lében kanál típus vagy? Úgy érzed, hogy bele kell szólnod mások dolgaiba?
Ez nagyon rossz szokás.
Én is férjnél vagyok.
Nem kedvelem a családját, éppen ezért nem is járok össze velük. A férjem mindig kitalál valamit, hogy éppen miért nem megyek, de szerintem az évek alatt rájöttek a valóságra.
Nem kell mindig, mindenhova a házastárssal menni
A család nem attól lesz család - és a párkapcsolat se attól lesz jó párkapcsolat -, hogy folyton egymást s*ggében vagyunk. Pont, hogy egy idő után megfojtanák egymást.
Ha a párja magas lázzal, lábtöréssel feküdt volna otthon - és segítségre szorult volna -, akkor nyilván ne menjen bulizni. De a férje dolgozott.
Jut eszembe, nincs semmi más elfoglaltságod, mint mások életében vájkálni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!