Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha halottakat egy napra...

Ha halottakat egy napra visszahozhatnál karácsonyozni,kiket választanál?

Figyelt kérdés

ha megtehetted volna.hány évesen vesztetted el őket?

én 35 éves nő vagyok.apukámat hoznám(14 éves koromban halt meg)és mamámat(22 éves koromban).

jan. 2. 06:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Drága szüleimet.

23 és 24 éves voltam, amikor meghaltak.

Most 47 vagyok, a kamasz fiam nem ismerhette meg őket.

…talán a tinikori nagy szerelmemet is, akivel általános iskolába jártam együtt, sosem történt egy kamasz kis csókon kívül semmi, 20 éves volt, amikor - vétlenül- autóbalesetben meghalt.

jan. 2. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Szüleimet.

Édesanyám 12 éves koromban halt meg (Ő 35 volt)

Édesapám 28 éves koromban halt meg (Ő 53 volt)

39/F

jan. 2. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Tízes, nem érdekel a személyeskedésed. Magadat minősíted vele 🤡😁
jan. 2. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

A halál része a túllépés, elfogadás, és lezárás, nem kell azon gondolkozni, visszahoznám-e anyát vagy nagyszülőimet.

Vagy ezt hogy? Eltöltök vele egy! napot, ami felkavar egy csomó emléket, majd éjfélkor temethetem el ismét. :(

Bocs, nem, csak jobban fájna, mint előtte.

jan. 2. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Mamám (ő amúgy 14 éve halt meg Szent este napján) és volt páromat, 6 éves kapcsolat...balesetben hunyt el több, mint 2 éve.
jan. 2. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Apai nagymamámat és az anyai nagypapámat. Mindketten 3 éven belül mentek el. Nem mondtam nekik elégszer, hogy mennyire szeretem őket. A pozitív vonzata a dolognak, hogy a szüleimnek azóta mindig mondom.
jan. 2. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:
ket halottam van egyik a fiam a masik a nagymamam akik fontosak nekem. Ha csak egyet lehetne akkor a nagymamam lenne az akit valasztanek.mindketten tobb mint 30 eve halottak.
tegnap 04:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!