Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen sógórnővel?

Figyelt kérdés
Testvérem kb. másfél éve összeismerkedett egy lánnyal, akit néhány hónap járás után bemutatott nekünk. Akkor még nagyon kedvesnek tűnt, viszont mikor ünnepek előtt felugrottak hozzám, akkor nyoma se volt ennek, vágta a képeket..nem is tudtam ezt hova tenni. Karácsonykor ugyanez volt, flegmán nyitogatta az ajándékomat és került, ahogy tudott...ezt akkor jeleztem anyuéknak, de mindenki lehurrogott, hogy legyek alkalmazkodó és ők nem vettek észre semmit, velük kedves. Mondom ok...utána sokáig nem találkoztunk. Nagyon hamar megvolt az eljegyzés és mindjárt nyáron az esküvő is..gyorsan vettek közös lakást is. Örültem, hogy ennyire boldogok és úgy tűnt, hogy velem is megbarátkozott a lány. Ismét eljöttek az adventi ünnepek, meg is látogattam őket az új lakásban, és egy kellemes délutánt töltöttünk együtt, ehhez képest karácsonykor olyan hülyén viselkedett és vágta ismét a képeket, hogy ez már a többi családtagnak is feltűnt (már anyuékkal sem volt jó fej), majd két ünnep közzött egy családi ebéden szintén ugyanez volt (nem mellékesen a szülinapom volt). Sajnos januárban is tartott anyu egy közös családi ebédet és megint megláttam a flegma arcát és elpattant bennem valami, nem tudtam már jó képet vágni a dolgokhoz, nem tudtam kedves lenni én sem. Ennek köszönhetően még ők sértődtek meg, ráadásul anyuék is melléjük álltak, hogy nekem kell a lányt kiszolgálnom, mert ő ott vendég..kiakadtam. A történethez hozzátartozik, hogy jó gazdag a lány, így anyu kínosan próbál neki megfelelni, amit korábban senkinél sem tapasztaltunk. Tényleg nekem kell mindent ráhagynom, azért, mert ő a tesóm felesége? Ha épp rossz kedvű, vagy olyanja van, belerúghat a másikba?

febr. 15. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Osszeraknam az en sogornommel, ferjem hugaval. Az is ilyen pofavagos. Szerinte ilyen az arca. Szerintem meg csak akkor ilyen, ha ramnez.
febr. 15. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Tehát semmit nem csinál, csak flegma az arca. Te viszon ellenséges vagy vele. Hogy rúgott beléd? Hogy nem mosolyog állandóan? Ez azért nem olyan dolog, amit nem lehet évente párszor elviselni.
febr. 15. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Vannak furcsa megnyilvánulásai kedves kettes válaszoló. Nem illik így viselkedni egy családban, ahol mindenki kedvesen fogad, a másik embernek is tennie kell, hogy a jó kapcsolat fennmaradjon. Te így viselkedsz a párod családjával?
febr. 15. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

De mondjár már példákat, légyszíves, mert ez így megfoghatatlan. Pofákat vág...lehet, ilyen alapból a képe, én is láttam már ilyet, folyamatosan olyan feje van a csajnak, mintha pofákat vágna. Aztán kiderült, hogy csak ez az alapbeállítás, belőlem meg sajnos azt váltja ki, hogy legszívesebben pofán vágnám egy lapáttal.

Ha csak neked van bajod, másnak nem, akkor neked kellene elgondolkodni azon, hogy mi a probléma valójában.

febr. 16. 06:58
 5/6 anonim ***** válasza:

De mondjuk írhatnál példákat is.

Pofát vág... wow, nagy példa :D

Én is hajlamos vagyok rá, amikor unatkozom, menstruálok, nem voltam nagywc-n, stb de nem fogom ezeket a másik orrára kötni, csak annyit látnak, hgoy a f.szom kivan épp valamivel.

Más: miért kellene 0-24 mosolyogni? Introvertált vagyok, csendes, és nem mosolygós - a te olvasatodban bunkó. Ó, tudok bunkó lenni, nem kicsit, de azt észreveszi a környezetem.

febr. 16. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Majd ha tudsz írni konkrét példát is, mikor mondjuk beszólt, akkor lesz értelme a kérdésednek is.

Pofákat vág, ez valahogy mindig azoknak a szavajárása, akik semmit, de semmit nem tudnak felhozni az illető ellen azon kívül, hogy egyedül nekik a családban/baráti körben nem szimpatikus az adott ember. Érdekes, mindenki más meg kedveli.

Amúgy meg esélyesen belőled süt a lenézés, az utálat felé, ne csodálkozz, ha másodszorra már nem bírta visszafogni magát.

Van olyan, hogy két ember kémiája nem passzol (nem csak párkapcsolatban) és soha az életben nem lesznek jó barátok. Csak értelmes felnőtt emberek ezt tudják kezelni és csendben létezni egymás mellett évi, havi pár alkalommal. Neadjisten még udvariasan beszélgetnek is.

febr. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!