Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek az unokatesóm...

Mit tegyek az unokatesóm lánybúcsújával?

Figyelt kérdés

Igazából már az egész olyan fura volt, hogy megkért mint egyetlen lány rokonát, hogy szervezzem meg neki.

Konkrétan egy jegyzet füzetet adott a tennivalókkal 😵

Pontokba foglalva, hogy hol legyen, kik legyenek meghívva, milyen programok kizáró tényezők stb.

Horvátországba szeretné 5 naposra, 8 barátnőjét írta le, plusz engem.

Úgy voltam vele , hogy jó akkor megpróbálom. Mivel Horvátország azért össze hoztam egy messenger csoportot a barátnőivel mert a szállás foglalás miegymás, időbe kell foglalni. Már úgy ültem oda hogy akkor pár fix szálláshellyel. De hamar le szóltak hogy ennél sokkal jobb legyen. Én azt néztem ami olcsó nem lepukkant de olcsó nem fér bele több nekem. Úgyis cirka 100 e Ft a kiruccanás.

Összeszedtem magam és mondtam az unokatesómnak hogy atadom ezt a lehetőséget mert én ennyi pénzt nem tudok elkölteni. Rám legyintett hogy mit foglalkozom ezzel majd ő fizeti.

Most azóta nem mondtam neki semmit. De nekem ez így olyan kellemetlen és ciki.

jan. 2. 19:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Most lehet én vagyok hülye és látom rosszul (nem voltam még lánybúcsún), de miért neked kell állni az utat/szállást? A többi barátnő miért nem tud beleszállni?
jan. 2. 19:32
 2/27 A kérdező kommentje:

Dehogy az egészet jézusom. Mindenki fizeti a maga részét. Szállás, utazás, kaja, pia stb.

De egy főre is iszonyatosan drága lenne ez így. Főleg hogy a barátnőinek az olcsóbb szállások nem felelnek meg.

jan. 2. 19:34
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Ha gond neked, add át másnak a szervezést. Vannak még egy páran.
jan. 2. 19:35
 4/27 anonim ***** válasza:
12%

Jó,azt nem írtad hogy mindenki a sajátját fizeti.

Bár azt sem értem hogy mi a bajuk az olcsóbb szállással, ahol nagy valószínűséggel csak aludnátok, azon kívül úgyis buliznátok,mászkálnátok.

Akkor meg nem tök mindegy hogy egy olcsóbb jellegű szállásra mentek?

jan. 2. 19:40
 5/27 A kérdező kommentje:
Hát ők ilyen elég fenszi lányok ahogy kiderült. Nekik ez nem jó. Csak nem tudom mit csináljak. Olyan kellemetlen elfogadni ezt hogy akkor az unokatesóm fizeti
jan. 2. 19:42
 6/27 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk ezt nem is a menyasszony szokta szervezni...akkor add át egyik barátnőnek, csinálja más.
jan. 2. 19:45
 7/27 anonim ***** válasza:
93%

Szrnék rá. Oda akar menni mindenki, unokatestvér is és legyint, hogy fizeti neked, úgy látszik neki ez nem megterhelő.

Egyszer az életben el lehet fogadni egy ilyen ajánlatot.

jan. 2. 19:47
 8/27 babyboom567 ***** válasza:
56%
Én pedig nem fogadnám el.Rengeteg kellemetlenség lehet ebből.
jan. 2. 19:51
 9/27 anonim ***** válasza:
72%
Passzold át a szervezést.
jan. 2. 19:56
 10/27 A kérdező kommentje:
A szervezést akkor tudom át adni ha nem megyek. Ha elfogadom amit mondott akkor marad nálam.
jan. 2. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!