Mit tegyek az unokatesóm lánybúcsújával?
Igazából már az egész olyan fura volt, hogy megkért mint egyetlen lány rokonát, hogy szervezzem meg neki.
Konkrétan egy jegyzet füzetet adott a tennivalókkal 😵
Pontokba foglalva, hogy hol legyen, kik legyenek meghívva, milyen programok kizáró tényezők stb.
Horvátországba szeretné 5 naposra, 8 barátnőjét írta le, plusz engem.
Úgy voltam vele , hogy jó akkor megpróbálom. Mivel Horvátország azért össze hoztam egy messenger csoportot a barátnőivel mert a szállás foglalás miegymás, időbe kell foglalni. Már úgy ültem oda hogy akkor pár fix szálláshellyel. De hamar le szóltak hogy ennél sokkal jobb legyen. Én azt néztem ami olcsó nem lepukkant de olcsó nem fér bele több nekem. Úgyis cirka 100 e Ft a kiruccanás.
Összeszedtem magam és mondtam az unokatesómnak hogy atadom ezt a lehetőséget mert én ennyi pénzt nem tudok elkölteni. Rám legyintett hogy mit foglalkozom ezzel majd ő fizeti.
Most azóta nem mondtam neki semmit. De nekem ez így olyan kellemetlen és ciki.
Dehogy az egészet jézusom. Mindenki fizeti a maga részét. Szállás, utazás, kaja, pia stb.
De egy főre is iszonyatosan drága lenne ez így. Főleg hogy a barátnőinek az olcsóbb szállások nem felelnek meg.
Jó,azt nem írtad hogy mindenki a sajátját fizeti.
Bár azt sem értem hogy mi a bajuk az olcsóbb szállással, ahol nagy valószínűséggel csak aludnátok, azon kívül úgyis buliznátok,mászkálnátok.
Akkor meg nem tök mindegy hogy egy olcsóbb jellegű szállásra mentek?
Szrnék rá. Oda akar menni mindenki, unokatestvér is és legyint, hogy fizeti neked, úgy látszik neki ez nem megterhelő.
Egyszer az életben el lehet fogadni egy ilyen ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!