Mit tegyek az unokatesóm lánybúcsújával?
Igazából már az egész olyan fura volt, hogy megkért mint egyetlen lány rokonát, hogy szervezzem meg neki.
Konkrétan egy jegyzet füzetet adott a tennivalókkal 😵
Pontokba foglalva, hogy hol legyen, kik legyenek meghívva, milyen programok kizáró tényezők stb.
Horvátországba szeretné 5 naposra, 8 barátnőjét írta le, plusz engem.
Úgy voltam vele , hogy jó akkor megpróbálom. Mivel Horvátország azért össze hoztam egy messenger csoportot a barátnőivel mert a szállás foglalás miegymás, időbe kell foglalni. Már úgy ültem oda hogy akkor pár fix szálláshellyel. De hamar le szóltak hogy ennél sokkal jobb legyen. Én azt néztem ami olcsó nem lepukkant de olcsó nem fér bele több nekem. Úgyis cirka 100 e Ft a kiruccanás.
Összeszedtem magam és mondtam az unokatesómnak hogy atadom ezt a lehetőséget mert én ennyi pénzt nem tudok elkölteni. Rám legyintett hogy mit foglalkozom ezzel majd ő fizeti.
Most azóta nem mondtam neki semmit. De nekem ez így olyan kellemetlen és ciki.
#8 miért lenne kellemetlen?
Ha a menyasszony megteheti, és egyáltalán nem érdekli a +költség?
Normális családban ezt nem vágjuk a másik fejéhez.
Gondolom az esküvő sem egy 10 fős, sarki bisztróban lesz.
Ahogy a #15-ös írta. Tudod, ki cseszne el rá ennyi időt, energiát, pénzt...
Nem így szoktak lánybúcsút szervezni, eleve meglepetésnek kéne lenni az egésznek, nem pedig a menyasszony megmondja, hogy ez meg ez legyen. Pláne nem a menyasszony jelöli ki, hogy "na akkor te XY, szervezz nekem lánybúcsút".
Ha a drága "fancy" barátnőinek ez alapból nem jutot eszébe, akkor nem lehetnek túl nagy barátnők. Akkor nincs lánybúcsú, és kész, problem solved.
Ne hülyéskedjetek már, kész tervekkel könnyű szervezni, és a menyasszony tudja mit akar. Ez a nő nem fillérbaszóskodik. Én ebből nem csinálnék ügyet.
Még fizeti is a részed.
Dobd össze amit kért, aztán menj el, érezd jól magad.
Nem lesz kellemetlen, irtó hálás lesz, hogy energiát tettél bele és összehoztad a csapatot.
En nem tudnam,hogy mondjam meg neki,hogy akkor add ide a penzt..marmint furi lenne elkerni es akkor ugy jarnal,hogy ki kell fizesd.
A nyaron en is egyik baratnomnek,szinten mas orszagba szerveztem.Nekunk fizetnunk kellet a repulojegyet,mert par baratnoje ott lakik.Az elejen ugy volt,hogy a szallas megoldhato lesz valamelyiknek,aztan megsem.2 napra szinte 100.000 volt csak fejenkent,amit neztek.En szoltam nem fer bele,ott kajalni,bulizni,programok es a repulojegy mellett,de nalunk elfogadtak az olcsobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!