Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek az unokatesóm...

Mit tegyek az unokatesóm lánybúcsújával?

Figyelt kérdés

Igazából már az egész olyan fura volt, hogy megkért mint egyetlen lány rokonát, hogy szervezzem meg neki.

Konkrétan egy jegyzet füzetet adott a tennivalókkal 😵

Pontokba foglalva, hogy hol legyen, kik legyenek meghívva, milyen programok kizáró tényezők stb.

Horvátországba szeretné 5 naposra, 8 barátnőjét írta le, plusz engem.

Úgy voltam vele , hogy jó akkor megpróbálom. Mivel Horvátország azért össze hoztam egy messenger csoportot a barátnőivel mert a szállás foglalás miegymás, időbe kell foglalni. Már úgy ültem oda hogy akkor pár fix szálláshellyel. De hamar le szóltak hogy ennél sokkal jobb legyen. Én azt néztem ami olcsó nem lepukkant de olcsó nem fér bele több nekem. Úgyis cirka 100 e Ft a kiruccanás.

Összeszedtem magam és mondtam az unokatesómnak hogy atadom ezt a lehetőséget mert én ennyi pénzt nem tudok elkölteni. Rám legyintett hogy mit foglalkozom ezzel majd ő fizeti.

Most azóta nem mondtam neki semmit. De nekem ez így olyan kellemetlen és ciki.

jan. 2. 19:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem röhögném ki -legelábbis szemébe nem- de nem vágynék ilyen társaságra, nem mennék el.
jan. 3. 10:26
 22/27 anonim ***** válasza:
39%

Mi látszik 19? 😂

Vagy az látszik, hogy rengeteget szerveztem, ennél nagyobbakat is.

És ha van kész terv,és a pénz nem számít, úgy könnyű.

Akkor nehéz ha az ünnepelt nem tudja mit akar és keret is kicsi.

jan. 3. 11:35
 23/27 anonim ***** válasza:
80%
#22 Ki mondta, hogy a pénz nem számít? Pont ez a baja a kérdezőnek, hogy rohadtul számít a pénz. Ráadásul nem az ünnepelt szólta le az ő terveit, hanem a másik 8 meghívott p*csa. Ők fognak majd mindent leszólni meg mindenbe beleugatni, mindezt úgy, hogy ők a kisujjukat nem mozdítják meg. Nekem így nem lenne kedvem az egészhez.
jan. 3. 13:26
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

A többi 8-nak nem számít.

Attól még nem lesznek picsák, mert színvonalas hotelben szeretnének aludni, és sok programon résztvenni, mert nekik telik rá.

Ezért a képébe röhögni, meg flegmázni a másikkal nagyon gáz! A kérdezőt se nézte le egyik sem a 8-ból,mert nem tudja kifizetni, jelezték, hogy ők más kategóriában gondolkodtak, a listán is ott volt, mit szeretnének, a kérdező meg tök mást szervezett le és nem azt, amit kért a menyasszony.

Ő a picsa, de több emberség volt benne, mint itt a legtöbb válaszolónak összesen. Neki természetes, hogy állja a puccos buliját,és szeretné, hogy mindenki részt vegyen. Hogy lehet erre pökhendin válaszolni, körberöhögni, hogy akkor intézd magadnak?

A pofámról lesülne a bőr, ha nekimennék 8 embernek ilyen stílusban, mert nekem nem tetszik valami.

jan. 3. 13:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem kérdező, ha a többi csajtól ennyire eltérsz, pénztárca és gondolkodás szintjén is, akkor miért rád bízták a szervezést?

Szerintem szállj ki ebből, mert az előző válaszolók is írták, könnyen bűnbak leszel, ha valami balul sül el.

Meg 5 napos lánybúcsú fullon programokkal? Ez olyan, mintha csicskának használna téged, hogy szervezd meg a nyaralásukat.

jan. 3. 15:32
 26/27 anonim ***** válasza:
93%

Segítsetek már! Nem értem: A lánybúcsúra meghív a mennyasszony pár barátnőt, akik maguknak fizetnek mindent, az ara csak megszervezteti a pár napos kiruccanást?

Én egészen másfajta lánybúcsúról hallottam eddig.

jan. 3. 15:36
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Butaság volt egyáltalán nekiállni. Amikor megláttad a listát, abból már le lehetett szűrni, hogy ez nagyon költséges lesz és nem az olcsó motel lesz a nyerő, akciós vodkával meg a lufi borotválás.

Ahelyett, hogy akkor és ott mondtad volna, hogy köszi Julcsi a bizalmat, de ehhez keress szakembert továbbá sajnos erre nem tudok veletek tartani, nekiálltál, és lefoglaltál, szerveztél valami teljesen mást, nem ami a kérés volt.

Ennek mi értelme volt? Hátha?

A barátnők meg már nyilván jó előre ledumálták kb az eljegyzés után, hogy a lánybúcsú odaverős lesz. Persze, hogy mondták, hogy akkor most mi ez a szr, nem erről volt szó?! (nem a beletett munkád a szr, biztos sokat foglalkoztál vele, de érted mire gondolok).

jan. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!