Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki a legkibírhatatlanabb...

Ki a legkibírhatatlanabb rokonotok/családtagotok?

Figyelt kérdés

Miért az?

Hogy kezelitek vagy a család hogy kezeli?

2024. jan. 18. 20:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

7es, nem tudom hohyan tudtok elmenni ez mellett szotlanul. Nalunk a csalad mar biztos, h a phasz sogorod fole kerekedett volna. Lehet meg is lett volna neki tanitva, kicsit radikalisabban, h hanyas is a kabat. Az ilyeneknek csak a gyengebbekkel szemben nagy a pofaja.

Aki panaszkodik, de nem valtoztat, annak meg nem faj elegge.

2024. jan. 18. 21:12
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

8, 11

Nem megyünk mellette szó nélkül egyáltalán. De most 50 kilós nő létemre verjem szájba, vagy mégis mit kéne tennem? Azóta hiszi azt, hogy bármit megtehet, mióta édesapánk meghalt. Előtte is gáz volt az ember, de azóta...

Anyu és én is számtalanszor beszéltünk már vele szépen és csúnyán is. Tesómmal is. Ő csak azt hajtja, hogy nem akarja a lányoknak a csonka családot meg hogy 37 évesen két gyerekkel jobbat úgysem talál. Igazából erre én is azt tudom mondani, hogy ezek mind kifogások, én képtelen lennék ezeket eltűrni a férjemnek. Elmondtam a véleményemet százszor, anyuval hajlandóak lennénk anyagilag is támogatni a kislányokat és a tesómat, ha majd kinyílik a szeme, élhet vele bármikor.

2024. jan. 18. 21:20
 13/34 anonim ***** válasza:
99%
Hát csak rágjátok a fülét rendszeresen, 7-es, folyamatosan ajánljátok fel a segítségeteket, mert nulla önbizalma van, nem hiszi el, hogy képes a férje nélkül élni, pedig hát nők segítség nélkül is képesek saját lábra állni. Mondjátok neki, hogy a gyerekeinek nem érdeke egy tönkrement, rommá alázott anya, és neki is jár egy emberhez méltó élet. Az egyszülős (nem csonka!) család összehasonlíthatatlanul jobb a megkínzott látszatcsaládnál. Nem képzelheti, hogy a gyerekei nem veszik észre! Ezt akarja megtanítani nekik?
2024. jan. 18. 21:28
 14/34 anonim ***** válasza:
97%
#2! Testvérek lennénk? :D
2024. jan. 18. 21:30
 15/34 anonim ***** válasza:
98%

7, biztassátok ezerrel. Én egy bántalmazó házasságból léptem ki ("csak" lelki bántalmazó), de nagyon nehéz és félelmetes volt, ha nem áll mellettem a családom, nem sikerült volna. 37 évesen még fiatal, találhat mást. Én is annyi voltam, mikor váltam, volt más partnerem, de soha többé nem mertem összeköltözős kapcsolatba lépni, annyira sérülterm lelkileg. Helyette ha lassan is, előre léptem az életben, jól érzem magam önálló nőként.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, most a sógornőm a legkiállhatatlanabb a családban, ugyanaz, mint a volt férjem, csak még rosszabb.

2024. jan. 18. 21:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Az anyám.
2024. jan. 18. 22:02
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ilyen.
2024. jan. 18. 22:12
 18/34 anonim ***** válasza:
97%
Nővérem
2024. jan. 18. 22:14
 19/34 anonim válasza:
98%
Nővérem, papírja van róla, hogy egy személyiségzavaros,antiszociális borderline stb.,aki késsel támadt több családtagra,életveszélyes módon fenyegetett,megkeserítette az egész család életét, főleg a szüleimét,akiknek most is szívja a vérét, én szerencsére hamar elköltöztem,és vele egyáltalán nem tartom a kapcsolatot. Gyerekkoromban folyamatos rettegés volt,a legjobb hetek azok voltak,amikor a pszichiátrián volt, de sajnos mindig hamar kiengedték. Rendőrök nem tettek semmit, egyik maga mondta,h amíg nem folyik vér,addig nem csinálhatnak semmit. A pszichiáterek meg full hülyék voltak,akiket simán megvezetett a nővérem,és a szüleimet cseszték le, ahelyett,h kezelték volna azt az elmebeteg állatot, aki tönkretette a családunkat.
2024. jan. 18. 23:57
 20/34 anonim ***** válasza:
98%

Az apám. Szerencsére már 30 éve elváltak a szüleim. Én már külföldön élek de ha otthon vagyok és meglátom átmegyek az utca másik oldalára. Egy alkoholista barom, mindent a mamámék tettek a segge alá és a válás után anyámról hazudozott és kombinált hülyeségeket.

Apámnak van egy húga aki a keresztanyám ő sem tartja vele a kapcsolatot és egyáltalán szóba sem áll vele

2024. jan. 19. 00:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!