Ki a legkibírhatatlanabb rokonotok/családtagotok?
Miért az?
Hogy kezelitek vagy a család hogy kezeli?
7es, nem tudom hohyan tudtok elmenni ez mellett szotlanul. Nalunk a csalad mar biztos, h a phasz sogorod fole kerekedett volna. Lehet meg is lett volna neki tanitva, kicsit radikalisabban, h hanyas is a kabat. Az ilyeneknek csak a gyengebbekkel szemben nagy a pofaja.
Aki panaszkodik, de nem valtoztat, annak meg nem faj elegge.
8, 11
Nem megyünk mellette szó nélkül egyáltalán. De most 50 kilós nő létemre verjem szájba, vagy mégis mit kéne tennem? Azóta hiszi azt, hogy bármit megtehet, mióta édesapánk meghalt. Előtte is gáz volt az ember, de azóta...
Anyu és én is számtalanszor beszéltünk már vele szépen és csúnyán is. Tesómmal is. Ő csak azt hajtja, hogy nem akarja a lányoknak a csonka családot meg hogy 37 évesen két gyerekkel jobbat úgysem talál. Igazából erre én is azt tudom mondani, hogy ezek mind kifogások, én képtelen lennék ezeket eltűrni a férjemnek. Elmondtam a véleményemet százszor, anyuval hajlandóak lennénk anyagilag is támogatni a kislányokat és a tesómat, ha majd kinyílik a szeme, élhet vele bármikor.
7, biztassátok ezerrel. Én egy bántalmazó házasságból léptem ki ("csak" lelki bántalmazó), de nagyon nehéz és félelmetes volt, ha nem áll mellettem a családom, nem sikerült volna. 37 évesen még fiatal, találhat mást. Én is annyi voltam, mikor váltam, volt más partnerem, de soha többé nem mertem összeköltözős kapcsolatba lépni, annyira sérülterm lelkileg. Helyette ha lassan is, előre léptem az életben, jól érzem magam önálló nőként.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, most a sógornőm a legkiállhatatlanabb a családban, ugyanaz, mint a volt férjem, csak még rosszabb.
Az apám. Szerencsére már 30 éve elváltak a szüleim. Én már külföldön élek de ha otthon vagyok és meglátom átmegyek az utca másik oldalára. Egy alkoholista barom, mindent a mamámék tettek a segge alá és a válás után anyámról hazudozott és kombinált hülyeségeket.
Apámnak van egy húga aki a keresztanyám ő sem tartja vele a kapcsolatot és egyáltalán szóba sem áll vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!