Nem tudom eldönteni, hogy anyám, vagy bátyám az. Eközött a kettő ember között vacilálok.
jan. 19. 00:28
22/32 anonim válasza:
7 Ez valami politikai szar? Azok szoktak birkázni. Szerintem megtudta hogy a nővéred 20 éve vagy mikor csak tippeltem, egyszer nem oda szavazott ahová a pasi szerint kellett volna, és most simán kinyírná a családját a k politika miatt. Az ilyen birkások szokták csinálni.
jan. 19. 00:58
23/32 anonim válasza:
Én saját magam😁
jan. 19. 01:44
24/32 anonim válasza:
Muttert már egyre nehezebben kezeli a környezete, már fateromat is kérdezték, hogy bírja mellette... És nem csak rokonok... Mondjuk nem véletlen tartok vele low contactot.
jan. 19. 03:19
25/32 anonim válasza:
Nagybátyám. Mindenbe beleszól és persze mindent jobban tud.
jan. 19. 03:44
26/32 anonim válasza:
Apám. Kötekedő, arrogáns, "mindent jobban tudó", hisztis. Segít, de nem szívből, felhánytorgatja a legrosszabb pillanatokban, így én már nem is kérek tőle semmit.
jan. 19. 07:24
27/32 anonim válasza:
A nővérem. 40 múlt papíron, de olyan, mintha egy hisztis 4 éves lenne. Elképesztően hangosan beszél, szinte kiabál, ez az alap. Gyárban dolgozik, azzal takarózik, hogy megszokta, hogy ott kiabálni kell, ha beszélget. Aha, persze... Nyilván nem tudja az ember szétválasztani a munkahelyét és a családi asztalt.
jan. 19. 08:18
28/32 anonim válasza:
Apam az osszes csaladi esemenyt tonkreteszi a pialasaval, anyammal mindig osszeugranak az asztalnal. A telefont mar fel sem veszem neki, mert mindig bebaszva hiv, es olyankor egy szavat sem ertem.
Anyosom szinten alkoholista, neki munkaja hol van hol nincs, kozben szivgyogyszert szed es nem szereti befizetni a szamlait. Neki sem veszem fel a telefont, mert o is bebaszva hiv es olyankor ezredjere elmeseli ugyanazokat a torteneteket, magat sajnaltatva.
Sogornom (anyosom lanya) alomvilagban el, sokszor forditva ul a lovon. Koromszakadtaig vedi az anyjat es belemar abba, aki velemenyt mer rola mondani (ezesetben belem). Nem ugyanazt a filmet nezzuk az anyjaval kapcsolatban. Vele fel eve nem beszeltem, nem is hianyzik.
jan. 19. 13:34
29/32 anonim válasza:
a mama
jan. 20. 20:02
30/32 anonim válasza:
A nagybátyám élettársa. Egy ostoba, képmutató, alattomos szörnyeteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!