Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » 5 év után derül ki, hogy az...

5 év után derül ki, hogy az egész család berágott, mit kellene tenni?

Figyelt kérdés

A férjemmel 5 éve házasodtunk össze. Igazából gyors döntés volt, rá 3 napra született meg a babánk is. Úgy csináltuk, hogy az esküvőnkön csak mi voltunk és a tanúk és terveztük, hogy akkor következő nyáron lesz rendes lagzis esküvőnk. Csak akkor jött a kovidos időszak, így nem lett belőle semmi. Az erre félretett pénzt inkább a lakás vásárlásba tettük.

Pár hete egy régebben látott rokonnál voltunk vendégségbe aki elmesélte, hogy a férjem egész családja igazából haragszik (legfőképpen rám) mert senkit nem hívtunk el az esküvőnkre.

Igazából soha senki nem mondta se akkor se azóta, hogy bárkit is zavarna ez. A férjem nővére mondta egyszer, hogy örült volna ha ott lehet az öccse esküvőjén.

Viszont ez most eléggé hidegzuhanyként ért, hogy ezért engem hibáztatnak a leginkább.

jan. 2. 15:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
74%

Az akkori 2 tanús esküvőtökről tudott a család? Megbeszéltétek hogy most így "megoldjátok", de pótoljátok következő éven?

Vagy csak suttyomban megvolt a polgári szertartás és a család csak utána tudta meg?

Mert ez utóbbi esetben jogos a haraguk (igaz akkor nem csak rád, hanem a párodra is kellene haragudniuk.)

Ha az első verzió áll fent akkor viszont nem értem miért duzzognak "titokban" ha egyszer az lett megbeszélve.

jan. 2. 15:35
 2/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem biztos, hogy mindenki haragszik ilyenre, legfeljebb ő.
jan. 2. 15:37
 3/36 A kérdező kommentje:
Persze,mindenki tudott róla, hogy most csak így lesz és a következő nyáron pedig pótoljuk.
jan. 2. 15:38
 4/36 anonim ***** válasza:
37%
Azért a covid már bőven elmúlt, gondolom úgy vannak vele, hogy akkor már nem is lesz pótolva a lagzi és ez zavarja őket. Amúgy szerintem olyan szempontból jogos, hogy az ember ott akar lenni a szerette esküvőjén, ha nem tudják, hogy most lesz-e pótlás vagy sem persze, hogy úgy állnak hozzá, hogy meg lettek fosztva ettől az élménytől
jan. 2. 15:49
 5/36 anonim ***** válasza:
88%
Ezek a majd jövőre lagzik úgyis komolytalanok. Lehetne ennyi erővel születésnapi buli is, az esküvőtökhöz semmi köze nem lett volna. És még ez sem volt. Sajnálják, mert ebben a családban ezek szerint az esküvők fontos események.
jan. 2. 15:50
 6/36 A kérdező kommentje:

Persze nyilván bőven elmúlt a kovid időszak. De azt is tudták mert elmondtuk, hogy 3x árat már nem fogunk esküvőre fizetni és ahogy írtam is a lakás vásárlásba tettük azt az összeget.

Mi is meg lettünk fosztva mégse hisztizünk miatta.

jan. 2. 15:53
 7/36 anonim ***** válasza:
14%

Templomi is volt??

Szüleimnek is 2 dátum van. Az egyik a polgári a másik az egyházi. Ha nincs ellenetekre és az nem volt tarthatnátok most egy olyat és valami fogadást a vendégeknek.

jan. 2. 15:55
 8/36 A kérdező kommentje:
Nem volt, nem is lesz. Nem vagyok megkeresztelve és a férjem se vallásos.
jan. 2. 15:59
 9/36 anonim ***** válasza:
26%

Ha nem lesz templomi, akkor mégis milyet akarnak?

Újra polgárit, habos-babos menyasszonyi ruhával?

Vagy csak egy lakodalmat? Az meg ahogy már írták is előttem olyan mintha egy nagy családi szülinap lenne...

Igazából el kéne fogadniuk, hogy ti így döntöttetek (főleg hogy meg is volt beszélve), és elfogadni.

Vagy ha annyira hiányzik nekik a felhajtás, akkor állják ők a költségeket :)

jan. 2. 16:03
 10/36 A kérdező kommentje:

Valószínűleg már semmilyet nem akarnak ők se. Csak nem gondoltam, hogy ezért ők még mindig meg vannak sértődve. Nem rajtunk múlt az egész, hogy végül nem lett.

Az eredeti terv valóban egy 80 fős nagy lagzi lett volna, szertartás vezetővel.

jan. 2. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!