5 év után derül ki, hogy az egész család berágott, mit
kellene tenni?
Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve házasodtunk össze. Igazából gyors döntés volt, rá 3 napra született meg a babánk is. Úgy csináltuk, hogy az esküvőnkön csak mi voltunk és a tanúk és terveztük, hogy akkor következő nyáron lesz rendes lagzis esküvőnk. Csak akkor jött a kovidos időszak, így nem lett belőle semmi. Az erre félretett pénzt inkább a lakás vásárlásba tettük.
Pár hete egy régebben látott rokonnál voltunk vendégségbe aki elmesélte, hogy a férjem egész családja igazából haragszik (legfőképpen rám) mert senkit nem hívtunk el az esküvőnkre.
Igazából soha senki nem mondta se akkor se azóta, hogy bárkit is zavarna ez. A férjem nővére mondta egyszer, hogy örült volna ha ott lehet az öccse esküvőjén.
Viszont ez most eléggé hidegzuhanyként ért, hogy ezért engem hibáztatnak a leginkább.
Nagy valószínűséggel nem haragszik senki, azt valamilyen formában kimutatták volna öt év alatt. Jól írták, ez a rokon egy sz@rkeverő. Nem kell vele foglalkozni.
jan. 2. 18:35
22/36 anonim válasza:
Szerintem érthető hogy pl egy szülő szomorú ami miatt kimaradt ez a nagy esemény a gyereke életébe de mindenképp úgy lett volna korrekt ha erről szólnak nektek is, hogy nem esett nekik jól vagy szeretnék bepotolni. Szerintem nem vagy hibás csak kicsit hiányzik a család tagok közötti kommunikáció
jan. 2. 18:35
23/36 anonim válasza:
Nekem is rossz lenne, ha nem lehetnék ott a tesóm esküvőjén. Értem, hogy nem fér bele egy nagy esküvő, de ha egy gyors ceremónia is volt szerintem annyi beleférhetett volna, hogy ők is ott vannak. Ez nem a kajáról vagy egy nagy buliról szól. Ha meg csak utólag lesz valami buli az már (számomra) nem lagzi, csak egy nagy buli
jan. 2. 19:02
24/36 anonim válasza:
Ilyen az emberi természet, valamin mindig busong es valakit mindig hibáztat, jelen esetben ok nélkül. Ezzel foglalkozni a legnagyobb marhaság! Sose fogsz tudni megfelelni mindenkinek, ha angyal vagy, akkor is lesz 2-3 ember aki lehúzza rólad a szenteltvizet!
jan. 2. 19:06
25/36 anonim válasza:
Szerintem is a rokon kavarja a szart, ha nem tapasztaltál a család részéről neheztelést, felejtsd el, amit mondott.
jan. 2. 19:19
26/36 anonim válasza:
Normális ember azon igyekszik, hogy elsimuljanak az ilyen neheztelések, hogy lépjenek túl a felek. Nemhogy még itt szítja a tüzet.
jan. 2. 19:22
27/36 anonim válasza:
Ne tegyél semmit. Minden jól van, ahogy van. Akinek nem tetszik, az az ő baja-bánata.
Esetleg meghívhatjátok a családot a gyerek következő szülinapjára. De nem muszáj. Aki(nek) fontos, az eddig is ott volt.
jan. 2. 19:58
28/36 anonim válasza:
Kajak bizonyosan családokban vezérfonal az esküvő hiszti, még akkor is, ha az esemény 5 éve volt. XDD Ez van, ti így akartátok, így alakult, senkinek semmi köze hozzá. Ezt így meg is kell mondani.
jan. 2. 20:25
29/36 anonim válasza:
Aki ilyenen megsértődik, az találna más okot is a hisztire...
Ha akartok mégis valami bulit, én a 10 éves évfordulóra terveznék valami aran-ezüst akármi lakodalmat, de csak olyanokkal, akik egyébként az elmúlt 10 évben rátok emelték a telefont, és akkor is ott voltak, mikor nektek volt rá szükségetek, nem csak akkor, mikor nekik kellett valami
jan. 2. 21:17
30/36 anonim válasza:
Legalább 30 nappal korábban be kell jelenteni a szándékot , szóval ez azért annyira hirtrlen nem lehetett. Mi 2 hónap alatt szerveztük meg az egészet, annyi ha nagyon akartátok beleférhetett volna hogy a szük családot meghívjátok a szertartásra. A rokon egyebként valszeg tényleg csak szrt kavar. Ha zavarta is a családot ennyi idő alatt túltették magukat szeri tem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!