Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?
Akár az is lehetséges, hogy szimplán csak ezt a diétát javasolta, mivel a cél a fogyás
Vegán is tud zabálni.
"Csak akkor 5ezer ft helyett 20 ezer ft lesz a havi gyógyszerem. Szerintem megteheti, hogy megvonja a támogatást és teljes árral írja fel a gyógyszert vagy hogy mondjam."
Velem próbálná meg, a gatyáját is leperelném róla, ez még a zsarolás tényállását is kimeríti!
72, nyugi, nem tudja megtenni. Szerintem elkeserítő, hogy ennyi elméletileg értelmes, felnőtt ember nem értelmezi, amit olvas, és vakon elhisz mindent.
És szomorú, hogy az oldal ebben partner.
72. Hidd el, nagyon ijesztő nő, nem mernéd beperelni 😂
Viccen kívül először kicsit én is berágtam, aztán több betegével ks beszéltem, akik nálam idősebb emberek és ők mondták, hogy valóban van egy nagyon nyers és kissé durva személyisége, de ugyanakkor nagyon jó orvos. Ezért én "szót fogadok" neki, azért nem a levegőbe beszél szerintem. Mégis csak 50 éve orvos. Még a szüleim sem 50 évesek :D valamit tudhat a dokinő
"Hidd el, nagyon ijesztő nő, nem mernéd beperelni "
Komolyabb emberektől sem ijedtem meg!
Lefényképezem nektek, hogy az angiológusom szó szerint azt írta a papíromra, hogy megkapom a gyógyszer támogatást amennyiben elfogadom a vegán étrend követését :
Várjuk.
Étrendi útmutató véralvadásgátló szedése esetén
Szokásos étrendjét fogyaszthatja, speciális diéta nem szükséges véralvadásgátló kezelés mellett.
Lényeges, hogy táplálkozásán ne változtasson jelentősen (pl.: fogyókúra). A különböző élelmiszerek eltérő mennyiségű K-vitamint tartalmaznak, ami csökkenti a véralvadásgátló hatását. Ezért kerülje az egyszerre nagyobb mennyiségű zöldség vagy gyümölcs fogyasztását
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!