Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz ha emiatt kihagyom a...

Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?

Figyelt kérdés
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D) és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
2022. febr. 24. 15:07
 71/108 anonim ***** válasza:
81%

Akár az is lehetséges, hogy szimplán csak ezt a diétát javasolta, mivel a cél a fogyás

Vegán is tud zabálni.

2022. febr. 24. 21:58
 72/108 qkker1 ***** válasza:
75%

"Csak akkor 5ezer ft helyett 20 ezer ft lesz a havi gyógyszerem. Szerintem megteheti, hogy megvonja a támogatást és teljes árral írja fel a gyógyszert vagy hogy mondjam."

Velem próbálná meg, a gatyáját is leperelném róla, ez még a zsarolás tényállását is kimeríti!

2022. febr. 24. 21:59
 73/108 A kérdező kommentje:
71. Jogos :D
2022. febr. 24. 22:01
 74/108 anonim ***** válasza:
33%

72, nyugi, nem tudja megtenni. Szerintem elkeserítő, hogy ennyi elméletileg értelmes, felnőtt ember nem értelmezi, amit olvas, és vakon elhisz mindent.

És szomorú, hogy az oldal ebben partner.

2022. febr. 24. 22:03
 75/108 A kérdező kommentje:

72. Hidd el, nagyon ijesztő nő, nem mernéd beperelni 😂

Viccen kívül először kicsit én is berágtam, aztán több betegével ks beszéltem, akik nálam idősebb emberek és ők mondták, hogy valóban van egy nagyon nyers és kissé durva személyisége, de ugyanakkor nagyon jó orvos. Ezért én "szót fogadok" neki, azért nem a levegőbe beszél szerintem. Mégis csak 50 éve orvos. Még a szüleim sem 50 évesek :D valamit tudhat a dokinő

2022. febr. 24. 22:04
 76/108 qkker1 ***** válasza:
80%

"Hidd el, nagyon ijesztő nő, nem mernéd beperelni "

Komolyabb emberektől sem ijedtem meg!

2022. febr. 24. 22:17
 77/108 A kérdező kommentje:
Jó neked! :) bár az én szavam egy főorvos szava ellen.. Ráadásul orvos orvost véd.. Ki állna mellém (jogi emberek közül)? Mondjuk ez már túl van gondolván, eszemben sincs pereskedni :D
2022. febr. 24. 22:28
 78/108 A kérdező kommentje:
Gondolván helyett gondolva :D
2022. febr. 24. 22:29
 79/108 anonim ***** válasza:
89%

Lefényképezem nektek, hogy az angiológusom szó szerint azt írta a papíromra, hogy megkapom a gyógyszer támogatást amennyiben elfogadom a vegán étrend követését :

Várjuk.

2022. febr. 24. 22:38
 80/108 anonim ***** válasza:
85%

Étrendi útmutató véralvadásgátló szedése esetén

Szokásos étrendjét fogyaszthatja, speciális diéta nem szükséges véralvadásgátló kezelés mellett.

Lényeges, hogy táplálkozásán ne változtasson jelentősen (pl.: fogyókúra). A különböző élelmiszerek eltérő mennyiségű K-vitamint tartalmaznak, ami csökkenti a véralvadásgátló hatását. Ezért kerülje az egyszerre nagyobb mennyiségű zöldség vagy gyümölcs fogyasztását

2022. febr. 24. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!