Ki adna kölcsön neked és mennyit?ki fogadna be téged és mennyi időre?
család barátok,ismerősök közül kire számíthatsz?
ki az aki adna kölcsön 20 ezret? 100 ezret? 500 ezret? egy milliót?
ha hirtelen leég a házad? ki az aki befogad téged? és családostól?(tesó szülők,gyerekek? egy hétre?egy hónapra? egy évre vagy több?

Nincs ilyen sajnos. De nem is mennék senki nyakára, és nem is kérnék kölcsön senkitől.
Ezért mindennel bebiztosítottam magunkat, ha beüt a crach.

Szüleim. Ha ők már nem lesznek, akkor remélhetőleg tesóm. De nem szeretnék ott élni, ahol ők, így nagyon remélem, hogy nem kerül olyanra sor, hogy hosszabb időre hozzájuk kelljen költöznöm. Remélem ilyen esetben segítenének abban, hogy ott tudjam rendezni az életem, ahol élek jelenleg ís.
Anyagilag ís segítenek jelenleg még a szüleim, így gyűlik egy kis megtakarításom. Ha mégis olyan helyzetbe kerülnék valaha, hogy kérnem kell tőlük, akkor biztosan segítenének, ahogy tudnak.
Szerintem nagyon szerencsésnek mondhatom magam.

Szüleim befogadnának szerintem akármennyi időre, de azt nem hinném hogy pénzt adnának.
(Tesóm nincs, nagyszüleim nincsenek olyan anyagi helyzetben hogy bármit adjanak, nem is lenne képem kérni tőlük bármit. Más rokonom nincs.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!