Van még olyan aki egyedül van a világban?
Figyelt kérdés
Lassan nem lesz családtagom...Teljesen magamra maradok. Nagyon rossz érzés.
Van még valaki így?
tegnap 23:36
1/4 anonim 

válasza:

Felmenőim már egyáltalán nem élnek, egy tesóm és a gyerekeim a közeli vérrokonaim. 34 éves koromra veszítettem el a hozzátartozóimat.
2/4 anonim 

válasza:

34 vagyok. Nagyszüleim már meghaltak, valószínű apám is, róla évek óta nem tudok. Anyám van de nem valami közeli a kapcsolatunk, aminek oka van…Bátyámmal detto… Ezen kívül van még egy nagybátyám, akivel nem igazán tartom a kapcsolatot.
Ennek fényében teljesen egyedül érzem magam a világban én is… Ez van!
3/4 anonim 

válasza:

4/4 anonim 

válasza:

Én. Apám 6 éves korom óta leszart, már meg is halt. Apai nagyi csak utolsó évében állt szóba velem, megbánta hogy apám miatt nem foglalkozott velem.
Anyai nagyszülőkkel nem is találkoztam. Anyám mindig kihasznált, megszakítottam vele a kapcsolatot. 28 éves korom óta nincs már így senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!