Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?
ne haragudj, de nincs olyan támogatott gyógyszer, aminek a feltétele, hogy vegán légy. Ha fennáll a betegség, akkor jár a támogatás.
Nem másik orvos kell, hanem új mesét kitalálni.
Minden étteremben van vega étel.
Másrészt a világon nincs olyan orvos, aki vega(!) étrendet írna elő. Max. valami természetgyógyász kuruzsló.
45, hát 27 év háziorvosi praxisban való munka után hadd legyek biztos abban, hogy ilyen feltétel nincsen egyetlen gyógyszerhez sem. Olyan van, ami laboreredményhez köti a javaslatot, de az meg nem egyetlen ebédtől fog megváltozni (lásd HbA1c, de ott sem zár ki a támogatásból a magasabb eredmény)
Nyilván nem intoleranciáról, allergiáról van szó, mert nem azt írja, hogy baja lenne tőle, ha pl fehérjét fogyasztana, csak az állítólagos orvosi tiltás miatt rinyál.
Jézusom emberek lehet ide képet csatolni? :D hogy kell? Valaki írja le
Lefényképezem nektek, hogy az angiológusom szó szerint azt írta a papíromra, hogy megkapom a gyógyszer támogatást amennyiben elfogadom a vegán étrend követését :D de az a baj, hogy akik ebbe kötnek bele, nem hiszik el stb azok szerintem csak unatkoznak és kötözködni akarnak
javítsatok ki ha tévedek
Nem akarlak elítélni kedves kérdező, de én keresnék olyan orvost, aki tényleg orvos, és nem homeopata meg vegánreklámozó. Persze, van olyan betegség, ahol állati eredetű dolgokat nem ehetsz (fehérjeallergia), de erre nem gyógyszert adnak, hanem étrendet állítanak fel, ugyanis nincs rá gyógyszer.
Egyébként nem kötelező elmenned.
"Bocsánat kedves mama, elég betegnek érzem magam, nem szeretnék mást megfertőzni, ki tudja mi lehet ez a nyavalya. Csók a családnak." - Ennyi.
És ehhez még csak le se kellett írnod az interneten, hogy vegán vagy, és ezzel mindenkinél jobb is.
"megkapom a gyógyszer támogatást amennyiben elfogadom a vegán étrend követését"
Ezt alá is tudta támasztani valamilyen orvosi szakirodalommal, vagy csak egyszerűen idióta módon erőlteti a vegánságot?
Ha jol tudom koszveny eseten is kerulni kell a allati eredetu eteleket.
De biztos van meg olyan betegseg aminel ugyan ez a helyzet
51 - a januártól (tehát néhány hete) brutálisan vegán, anyóst ignoráló kérdező biztos nem köszvényes kiscsaj.
Szerintem beszéld meg a férjeddel, hogy legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!