Miért mondta ezt az ismerősöm?

Tobb oka is lehet, ennyibol nem lehet megmondani.
Ha kozeli rokon, akkor lehet, h latva kudarcaidat, probal ravilagitani, h mondjuk onmagadhoz kepest tulzoak az elvarasaid.

De szeretem ezt a "te szinted", "csökkentsd az elvárásaidat" dumát. Nem kell, nem kötelező kapcsolatban lenni. Ha nem találok olyat, aki megfelel az elvárásaimnak, akkor inkább maradok egyedül mintsem, hogy megállapodjak egy olyan emberrel, aki soha nem is felelt meg nekem.
2-esnek van igaza, önmagában erről nem tudunk mit mondani. Bár szerintem, aki szerint az emberek "szintezhetőek", és ő szerinte te 6/10-es vagy, a szomszéd Marcsi meg 8/10-es, az az ilyen megjegyzéseivel csak bántani akar. Vagy én semmi támogatót nem olvasok ki belőle.

Ennyiből az se derül ki hogy te a külsőre vagy a belsőre utaltál illetve hogy ő melyikre. Lehet hogy úgy gondolja, olyan szép vagy hogy csak a szupermacsó alfahímek valók hozzád, így akár még bóknak is szánhatta.
Vagy akár az ellenkezője is. De kár ezen pörögni, mert egyrészt rejtély, másrészt te döntöd el továbbra is, hogy ki tetszik és ki nem.

Azért mondta, mert egy gyökér.
Tavaly év végén jött a részlegünkre egy új kolléganő. 30 éves, elvált, van egy kislánya. Alacsony, maximum 50 kiló, de szuper az alakja, a haja majdnem hátközépug ér, szép babaarca van, mindig csinosan öltözködik, tényleg nagyon jó kis nő. Írom ezt nőként, nem minden irigység nélkül. 😁
Pár héten belül elhívta kb minden dagadt, lepukkant pasi kávézni. A 60 éves karbantartótól a fogatlan biztonsági őrig. Az alkoholista, bagószagú 40+ logisztikus, a targoncás a 100+ kilójával... Most akkor komolyan egy ez a nő velük van egy szintén, mert ők akarják megdugni??? Ne már! 😂
Persze, volt olyan felhang, hogy elvált, egyedülálló anya ennek is örüljön, mert ki akarja nevelni más kölykét.
Amúgy pont a hétvégén láttam egy helyes, magas pasival a kávézóban, és nem úgy tűnik, hogy csak barátok. 😊
Hagyjuk ezt a lúzer dumát, hogy kinek ki a szintje. Főleg addig, amíg az utolsó dagadt, kopasz, fogatlan, alkesz nyugdíjas papika is vigyorogva mozdul rá a legjobb nőkre, mert "hát erre áll fel".
Lefogadom, hogy a "kedves rokon" is legfeljebb jpeg formátumban látott puncit az elmúlt évtizedben.

Az egyenes tarttás szép és egészséges, a csendességgel pedig semmi baj nincs. Ilyen vagy.
"rosszul esett és megingatta az önbizalmamat" - Többet ne beszélj neki a dolgaidról, a gondolataidról. Csak le akar húzni magához, ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!