Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért mondta ezt az ismerősöm?

Miért mondta ezt az ismerősöm?

Figyelt kérdés
Egy közeli rokonomnak panaszkodtam, hogy mindig olyan férfiak érdeklődnek irántam, akikkel nem szívesen lennék kapcsolatban. (Persze van néhány kivétel.) Erre azt mondta, hogy ők velem egy kaliberű férfiak. Ez valójában rosszul esett és megingatta az önbizalmamat.

tegnap 01:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
tegnap 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem jó értelemben mondta azt neked. Viszont a negatív önbizalom lehúzó emberekkel nem kell társalogni, sőt inkább megbízni sem bennük!
tegnap 10:15
 13/19 anonim válasza:
90%

Teljesen mindegy milyen vagy és milyen ember próbálkozik. Ha nem kényszerházasságban akarsz élni úgysem jössz össze olyannal aki nem tetszik.

Nagyon sokat számít a családi háttér és az hogy milyen körökben mozgolódsz....ha rossz embereket vonzassz be annak is lehet oka amit "csak te" tudhatsz.

tegnap 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy rosszul esett, de igaza volt.
tegnap 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

"egy női rokonom mondta. 6-os. Egyébként alapvetően jó külső adottságokkal rendelkezem, udvarias vagyok és jó a tanulmányi eredményem..."

szerintem itt inkább irigységről, rosszindulatról van szó. Le akarta taposni az önbizalmadat.

Ahogy a 6-os is írja egy bizonyos réteg azt hiszi bárkit megkaphat, vagy vevő rá, szóval régen rossz, ha ezek alapján ítéli meg valaki, hogy ki a hozzá való.

14-es meg a levegőbe beszél, őszintén fogalmad sincs, hogy ki a kérdező és kik a kéretlen udvarlói. Inkább a kérdező kedves ismerősével beszélgess.

tegnap 11:06
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Ó, én is megkaptam egy kolléganőmtől huszonévesen, amikor nem mentem el randira egy kollégával, aki egyáltalán nem tetszett, hogy "pár év múlva mosnád ám akárkinek a sz@ros gatyáját is, de akkor már késő lesz" - a gúnyos hangsúlyt és a lesajnáló tekintetet képzeld hozzá. Nos, néhány tíz év telt el azóta, még most sem mosom "akárki" sz.aros gatyáját, ellenben a saját házamban élek, saját kocsimmal járok, és miután véget ért a tizensok éves kapcsolatom, továbbra is csak azzal a pasival állok szóba, AKIVEL AKAROK. Slusszpoén: válogathatok is, ha épp úgy tetszik, az említett rosszindulatú kolléganőm pedig azóta is az alkoholista férjével szenved, mert egy percig sem mer egyedül élni.
tegnap 13:45
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Kérdezz meg róla több embert, barátot, lehetőleg olyat, aki nem elfogult, hanem őszinte, vagy linkeld be ide magad, meg a srácokat provátba, 1-1 kép elég, és megmondom, vagy mások megmondják, hogy tíz per kategben egykategben vagytok-e.

Simán lehet, hogy jobbnak hiszed magad, és az ismerősöd csak őszinte volt veled, életedben először valaki. Nekem is van olyan barátom, aki 10/4-es kb és folyamatosan a 10/7-8-as csajokra hajt, és aztán nem érti mivan. Már többször elmondtam neki, hogy adjon alább. Erre valók a barátok, hogy legalább azok őszinték legyenek. Nyilván nem az önbizalomrombolásra, sokat segítettem neki, elmondtam, hogy lehet jobb, hogy beszéljen a nőkkel, stb, de egy igazi barát nem is kell álomvilágban ringassa a másikat, és azért a nők, a barátnők, akik mindenkire rányávognak, hogy jajjdeszép vagy, meg ilyenek, azokkal azért nehezebb. Meg nyilván anyádnak te vagy a világ legszebbje :D Fel kell mérni magadat, meg meghallgatni másokat. Nem kell mindent elhinni, és nem kell összetörni, de át lehet attól még gondolni. És attól, ha valakirosszat mond, vagy akár jogosan kritizál, még nem lesz hater, nem lesz irigy feltétlen. Ami manapság (2016 óta) divatos a ronda megdagadt emberek körében, mosdatni magukat.

28/F

tegnap 13:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, de most már törlöm a kérdést, mert megkaptam a szükséges válaszokat
tegnap 17:57
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem értem, hogy más hogy veszi a bátorságot, hogy meghatározza, kivel feküdj le és kösd össze az életed. Azzal kezdj, aki vonzó számodra. Más meg mit ugat bele. Neki bárki jó?
tegnap 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!