Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz ha emiatt kihagyom a...

Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?

Figyelt kérdés
Anyósom össze akarja hozni a családot egy közeli étterembe ebédelni. Január óta vegán vagyok orvosom tanácsára és mivel hamarosan megyek hozzá kontrollra, nem engedhetek meg magamnak csalónapot, különben megvonja a gyógyszer támogatásom (elég szigorú egy doki, de csak a javamat akarja :D) és ebben az étteremben nincs vegán kaja. Tényleg itt hús hússal van, tojás, tej is mindenben van. Saláta nincs. Most szerintem az hülyén nézne ki ha mindenki ott enne én meg innám a kis őszilevemet. Nem látom ertelmét elmennem. Mit csináljak? (gyakran látjuk egymást a családtagokkal, szóval azt se lehet mondani hogy legalább azért menjek el, hogy lássuk egymást.)
2022. febr. 24. 15:07
 61/108 A kérdező kommentje:

Na jó

Most ennyi ember hiszi azt, hogy nem igaz amiket leírtam, vagy csak egy paranoiás írja ennyiszer? :D

Azt hittem az emberek arról szoktak hazudni, hogy mennyi pénzük van, vagy hogy mennyire boldogok és nem családi ebédről vagy dietarol 😂 vagy nem tudom, nekem nem szokásom hazudni. Meg amúgy ilyet miért írna ki valaki hasracsapva?

2022. febr. 24. 21:21
 62/108 anonim ***** válasza:
35%
Álljatok már le komolyan. Válaszolj akkor a fontos kérdésekre. Nyugodtan kihagyhatsz kérdéseket, nem kell mindenkibe belekötni. Undorító, magyar mentalitás.
2022. febr. 24. 21:22
 63/108 anonim ***** válasza:
87%

Nem az étrendedet tartom furcsának,vagy a betegségedet,de azt valahogy nem értem,hogy egy orvos hogyan tudja megvonni a támogatást,ha nem azt csinálod,amit ő mond. Őszintén megmondom,ilyenről még nem hallottam. Én úgy gondolom,hogy kötelessége ellátni akkor is,ha te néha "bűnbe esel".

Nagyapám jutott eszembe,aki lánc dohányos volt,és mikor bekerült a kórházba tüdőrákkal,ott is ahol lehetett rágyújtott.(1995),de nem küldték haza,hogy akkor saját költségre dögöljön meg. Szóval engem inkább ez a része érdekelne,hogy egy orvos hogyan tud ilyet kijelenteni,illetve megfenyegetni egy páciensét. Ha nem azt csinálja,akkor irgum-burgum lesz.

2022. febr. 24. 21:35
 64/108 anonim ***** válasza:
83%
63, sehogy. A thrombophiliát nem is mindig kezeljük gyógyszerekkel (sőt, ritkább a gyógyszerelt eset), és nincs olyan vizsgálat, ami kimutatná, hogy ő nem volt vegán.
2022. febr. 24. 21:41
 65/108 anonim ***** válasza:
92%

A cikk professzor lektora valahogy nem találta szükségesnek a diétát ... [link]

Semmilyen más cikk szerzője sem.

2022. febr. 24. 21:41
 66/108 A kérdező kommentje:

63. Ellátni ellát akkor is, ha fittyet hányok a javaslataira. Csak akkor 5ezer ft helyett 20 ezer ft lesz a havi gyógyszerem. Szerintem megteheti, hogy megvonja a támogatást és teljes árral írja fel a gyógyszert vagy hogy mondjam.

Ő egy idős doki, én meg egy fiatal betege vagyok, szerintem így akar hatni rám, talán azt gondolja a koromból adódóan nem veszem elég komolyan a betegségem és így akar biztosra menni.

2022. febr. 24. 21:47
 67/108 A kérdező kommentje:
64. Vérvételből sem deríthető ki?
2022. febr. 24. 21:49
 68/108 A kérdező kommentje:

65. Most mit mondjak erre? 😂 Megadjam a doki számát, megkérdezed tőle? 😂 De ha türelmes vagy és megvarod, hogy kontrollra menjek, én megkérdezem és utána szívesen leirom ide mit mondott :D

Akár az is lehetséges, hogy szimplán csak ezt a diétát javasolta, mivel a cél a fogyás.

2022. febr. 24. 21:52
 69/108 anonim ***** válasza:
28%
Jó, de ha nem valami vallási fanatizmus miatt vagy vegán, hanem az egészséged miatt, akkor fogsz találni kaját magadnak bármelyik étteremben.
2022. febr. 24. 21:55
 70/108 A kérdező kommentje:

Jó ez már igaz..ezzel egyetértek

Csak mindent hajlamos vagyok túlgondolni

2022. febr. 24. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!