Gáz ha emiatt kihagyom a családi ebédet?
Na jó
Most ennyi ember hiszi azt, hogy nem igaz amiket leírtam, vagy csak egy paranoiás írja ennyiszer? :D
Azt hittem az emberek arról szoktak hazudni, hogy mennyi pénzük van, vagy hogy mennyire boldogok és nem családi ebédről vagy dietarol 😂 vagy nem tudom, nekem nem szokásom hazudni. Meg amúgy ilyet miért írna ki valaki hasracsapva?
Nem az étrendedet tartom furcsának,vagy a betegségedet,de azt valahogy nem értem,hogy egy orvos hogyan tudja megvonni a támogatást,ha nem azt csinálod,amit ő mond. Őszintén megmondom,ilyenről még nem hallottam. Én úgy gondolom,hogy kötelessége ellátni akkor is,ha te néha "bűnbe esel".
Nagyapám jutott eszembe,aki lánc dohányos volt,és mikor bekerült a kórházba tüdőrákkal,ott is ahol lehetett rágyújtott.(1995),de nem küldték haza,hogy akkor saját költségre dögöljön meg. Szóval engem inkább ez a része érdekelne,hogy egy orvos hogyan tud ilyet kijelenteni,illetve megfenyegetni egy páciensét. Ha nem azt csinálja,akkor irgum-burgum lesz.
A cikk professzor lektora valahogy nem találta szükségesnek a diétát ... [link]
Semmilyen más cikk szerzője sem.
63. Ellátni ellát akkor is, ha fittyet hányok a javaslataira. Csak akkor 5ezer ft helyett 20 ezer ft lesz a havi gyógyszerem. Szerintem megteheti, hogy megvonja a támogatást és teljes árral írja fel a gyógyszert vagy hogy mondjam.
Ő egy idős doki, én meg egy fiatal betege vagyok, szerintem így akar hatni rám, talán azt gondolja a koromból adódóan nem veszem elég komolyan a betegségem és így akar biztosra menni.
65. Most mit mondjak erre? 😂 Megadjam a doki számát, megkérdezed tőle? 😂 De ha türelmes vagy és megvarod, hogy kontrollra menjek, én megkérdezem és utána szívesen leirom ide mit mondott :D
Akár az is lehetséges, hogy szimplán csak ezt a diétát javasolta, mivel a cél a fogyás.
Jó ez már igaz..ezzel egyetértek
Csak mindent hajlamos vagyok túlgondolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!