Nem igazán kérdés de nincs kinek elmondjam?
Kijöttem nővérem családjához segíteni nekik ház körül, ez ment egy hétig amikor az unokaöcsém(6) nem hagyta békén a cuccaimat , laptopomat nyomkodta amikor többször is mondtam neki hogy ne tegye, rászóltam. Éppen a levelemet adta oda neki az apja hogy adja át nekem, oda is adta amikor nyitottam ki a fontos dolgot amit vártam kivette a kezemből, és elszaladt vele amikor játékosan a nyakát hátulról megszorítva visszahúztam hogy add csak ide.. Ülve már nyitottam ki a csomagomat amikor kezébe vett egy autós kártyát és azt mondta hogy pofon fog vele vágni, erre mondtam komoly arccal hogyha megüt vele, akkor én pofon fogom vágni.
Megütötte vele az arcomat , én figyelmeztettem, pofon vágtam. elkezdett sírni azután az apja felé ment sírva a lépcsőhöz ahonnan az apja dühösen jött le hogy itt meg mi történt?? Az unokaöcsém sírva mondta neki hogy arcon csaptam , amire haragra gerjedt, azt mondta angolul hogy "You are not welcome in this house!!", hogy menjek el és ne jöjjek vissza, hogy én nem ütöm meg az ő gyerekét. (nem kérdezett semmit csak mondta egyből, ekkor már pakoltam a cuccaimat) ő közben mutogat hogy kifelé, NOW! . Összeszedtem a cuccaimat és eljöttem.
A nővérem kocsival pont meglátott ,megállt és ő kérdezte hogy mi történt. De Nem állt ki értem. Kérdeztem hogy mit gondol erről de nem nagyon látszott hogy érdekli, azt mondta hogy túlreagálta az apa, de nem szólt semmit sem az érdekemben. Mármint elfogadom hogy kirúgott, mi mást tehetnék?
Eleve minek mentél oda segíteni, ahol a gyerek bármit megtehet veled?
Amúgy én nem ütöttem volna meg, de az ilyen húzásai után ráordítottam volna.
Én sose keresném velük többé a kapcsolatot. Neveljenek ősbunkót a gyerekükből, ez az ő dolguk, de én többé egy másodpercig se lennék hajlandó elviselni azt a gyereket. Se most, se 10 év múlva.
A kreatív írás szakkör újabb történetét olvashattuk.
Amúgy ez az angliából hazazavar az ott élő testvérem családja volt már nem rég, csak akkor azt hiszem a férj verte a tesót és azt látta a kérdező... Ha már itt próbálod kiélni az írás szenvedélyed, legalább kis kreativitásod legyen már. Amúgy az egész írás gáz. Az első mondattól egyértelmű, hogy ez csak sztori, valódi emberek nem így mesélnek el valóban megtörtént eseményeket.
Elég szomorú, hogy nincs kinek elmondanod. Valószínűleg csak ilyen emberek vesznek körül.
Nem szabad odamenni, ahol nem szeretnek.
Senkinek nem kötelessége kiállni érted, neked kell magadért.
Kezdd el magad építeni.
“Megütött” egy kártyalappal egy gyerek, miután te megszorítottad a nyakát, erre lekevertél neki egy pofont?
Én is kidobtalak volna, pedig simán elfenekelem a gyerekem, ha megérdemli
Utolsó, akkor sajnos pont rólad szól a történet.
Szerinted normális dolog a gyereket elfenekelni "ha megérdemli", de a pofozkodást mégcsak visszaadni sem lehet? Mivel érdemelné meg, ha még a verekedéssel sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!