Hogy fogadtátok mikor kiderült hogy a családban van egy homoszexuális?
4
Mit nem lehet ebben elfogadni? Nem állsz ott mellettük, amikor szexelnek. Neked nem kell azonos neművel ágyba bújni miatta. Nekem pl az anális szex nem jön be, de mivel nem kötelező, nem csinalom, onnantol meg engem nem érdekel, ki szereti, ki nem. Magánügye. A szexuális élet minden egyes mozzanata magánügy, ami senki másra nem tartozik és senkinek nem árt-nyilván azzal a kitétellel, hogy mindkét fél saját akaratából teszi
Nincs nálunk meleg, de őszintén szólva, ez amúgy is csak akkor érdekelne, ha a saját gyerekem lesz az. Ha más rokon, az tök mindegy 😂
Nyilvan a gyerekemet se dobnàm ki, szeretném ugyanúgy és elfogadnám, de azt azért fel kellene dolgoznom és erőt venni magamon. De megtenném, mert szeretem. Nem is értem azt, aki képes emiatt a gyerekét inkább nem látni többe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!