Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy fogadtátok mikor kiderült...

Hogy fogadtátok mikor kiderült hogy a családban van egy homoszexuális?

Figyelt kérdés
jan. 26. 11:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk egy lány teljesen fiúként kezdett élni, műtéteket is végeztek rajta, de ő tűnt el teljesen, senkivel nem tartja a kapcsolatot. Egy másik lány csak simán leszbikus, nagyon felületes volt mindig a kapcsolatunk, amikor kiderült, akkor sem változott. Én meglepődtem mindkét esetben, de befolyásol, azóta egyszer találkoztunk, kb 5 éve.
jan. 26. 22:19
 32/38 anonim ***** válasza:
71%

„Miért tartozna ez rám?”

„Hogy kellett volna fogadni? Nem érdekel más szexuális élete”

Ti pl. titokként kezelitek, amikor párotok van, nem meséltek róla, nem mutatjátok be? Számomra még mindig megdöbbentő, hogy vannak emberek, akiknek a homoszexualitás/leszbikusság/biszexualitás kitudódása egyenlő azzal, hogy az illető a szexuális életének a részleteit osztja meg.

jan. 26. 22:38
 33/38 anonim ***** válasza:
19%

"Ez sajnos nagyon igaz, a progresszív woke ideológia is ugyanolyan, mint a kommunizmus vagy a fasizmus, csak demokratának nevezi magát."

Sajnos nem tudsz olvasni. Pont, hogy az agyhalott "anti-woke" konzervatívakról beszélek, drágám. :) De köszi, hogy bizonyítottad az érvem. Mindannyian funkcionális analfabéták vagytok.

jan. 26. 22:39
 34/38 anonim ***** válasza:
40%

"Értelek, de ennyi erővel minden harmadik hozzászólást lehetne cenzúrázni, aminek a jellege csak egy ember véleményét tükrözi."

Ha Magyarországon minden harmadik ember agyhalott, akkor igen. Cenzúrázzák ezeket, majd edukálódnak és kommentelhetnek, ha megtanultak normálisan viselkedni.

jan. 26. 22:41
 35/38 anonim ***** válasza:
89%

32

Ez az én kommentem volt: „Hogy kellett volna fogadni? Nem érdekel más szexuális élete”

Alapból ha azt írja valaki, mi van ha xy homoszexuális, az bizony a szexualitásrol szól. Az anyu,apu, nagynéni, keresztény stb homoszexuális/leszbikus/bi/akármi vagyok az konkrétan azt jelenti, a szexuális érdeklődését osztja mag a másikkal. Ehhez nekem nincs közöm. Neked se, az anyjnak se, senkinek nincs köze hozzá, azon kívül, akivel ő az ágyba bújik. Ezért nem értem eleve azt se, miért kell csak úgy közölni ezt. A helyes mód -szerintem, megegyszer hangsúlyozom, szerintem a helyes mód- az az, ha Janika ma reggel elém áll, és azt mondja, anyu, a hétvégén szeretném nektek bemutatni a Zsoltit, akivel x ideje együtt vagyunk. Az erre adott helyes válasz pedig a szuper, akkor sütök valami sütit hétvégére, van a Zsoltinak kedvence?

Azért az átlag szülő, meg közeli csaladtag, barát, aki törődik a másikkal, az ismeri is, és hidd el, totál egyertelmu számára már a bejelentés előtt is, hogy mi a helyzet.

Amúgy meg értelmezheted úgy is az idézett mondatomat, ahogy alapvetően szantam: marhára mindegy, hogy Janika párja Zsuzsi vagy Zsolti. Ha Janikat szeretem, akkor a párja is szívesen lesz fogadva.

jan. 27. 06:59
 36/38 anonim ***** válasza:
93%
Nincs ilyen tudtommal a családban, de ha lenne, se izgatna. Attól még ugyanúgy a rokonom lenne, ha rühellem, akkor valszeg elötte is rühelltem, ha kedvelem, akkor emiatt nem fog megváltozni a véleményem.
jan. 27. 07:43
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

„Miért tartozna ez rám?”

„Hogy kellett volna fogadni? Nem érdekel más szexuális élete”

Ti pl. titokként kezelitek, amikor párotok van, nem meséltek róla, nem mutatjátok be? Számomra még mindig megdöbbentő, hogy vannak emberek, akiknek a homoszexualitás/leszbikusság/biszexualitás kitudódása egyenlő azzal, hogy az illető a szexuális életének a részleteit osztja meg.”

Nem tartozik rám, hogy ki, hogyan címkézi meg magát, attól, hogy valaki ellenkező nemű partnert mutat be lehet simán biszex vagy pán, rohadtul nem érdekel, akkor se, ha nagyon el szeretné mondani, tudomásul veszem és kész, mondjuk az se érdekel/tartozik rám, ha bármelyik rokonom/ismerősöm hetero

#1-es voltam, és ha ennyire érdeklődsz más szexuális preferenciája iránt, akkor biszex vagyok és nem, nem mesélek róla, ha párom van, van és kész, max meglátogatjuk az arra érdemes rokonokat, azt feltűnik nekik, hogy Béla vagy Kati az illető, eddig még senki nem kommentelt egyik verzióra se, aki kommentelt volna, azzal nem tartom a kapcsolatot

jan. 31. 04:18
 38/38 anonim válasza:
0%
Férfi esetén nehezebben dolgoznám fel, de ha kiderülne egy nőről, hogy leszbikus, akkor mosolygós érdeklődés ülne ki az arcomra.
febr. 1. 01:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!