Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem igazán kérdés de nincs...

Nem igazán kérdés de nincs kinek elmondjam?

Figyelt kérdés

Kijöttem nővérem családjához segíteni nekik ház körül, ez ment egy hétig amikor az unokaöcsém(6) nem hagyta békén a cuccaimat , laptopomat nyomkodta amikor többször is mondtam neki hogy ne tegye, rászóltam. Éppen a levelemet adta oda neki az apja hogy adja át nekem, oda is adta amikor nyitottam ki a fontos dolgot amit vártam kivette a kezemből, és elszaladt vele amikor játékosan a nyakát hátulról megszorítva visszahúztam hogy add csak ide.. Ülve már nyitottam ki a csomagomat amikor kezébe vett egy autós kártyát és azt mondta hogy pofon fog vele vágni, erre mondtam komoly arccal hogyha megüt vele, akkor én pofon fogom vágni.

Megütötte vele az arcomat , én figyelmeztettem, pofon vágtam. elkezdett sírni azután az apja felé ment sírva a lépcsőhöz ahonnan az apja dühösen jött le hogy itt meg mi történt?? Az unokaöcsém sírva mondta neki hogy arcon csaptam , amire haragra gerjedt, azt mondta angolul hogy "You are not welcome in this house!!", hogy menjek el és ne jöjjek vissza, hogy én nem ütöm meg az ő gyerekét. (nem kérdezett semmit csak mondta egyből, ekkor már pakoltam a cuccaimat) ő közben mutogat hogy kifelé, NOW! . Összeszedtem a cuccaimat és eljöttem.

A nővérem kocsival pont meglátott ,megállt és ő kérdezte hogy mi történt. De Nem állt ki értem. Kérdeztem hogy mit gondol erről de nem nagyon látszott hogy érdekli, azt mondta hogy túlreagálta az apa, de nem szólt semmit sem az érdekemben. Mármint elfogadom hogy kirúgott, mi mást tehetnék?

jan. 29. 08:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia! 4.Kata Hova mehetnék hogyha nincs hol szeressenek?

Mindig felépítem magam nagyon jól érzem magam, de valaki mindig családtag olyat mond, vagy úgy szól hogy elmegy az élettől a kedvem, régen nem voltam ilyen nagyon erős személyiségem volt,de komolytalan lettem és a barátaim is elhagytak.Senkinek nem mondtam el évekig hogy mi volt bennem, és most sincs kinek.

jan. 29. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki így elzavar, annak én nem kerrsném többet a társaságát, és a nővéred se állt ki érted, tehát vele is ez a helyzet. Ezek az emberek nem sokra becsülnek téged, tehát jobb nem időt szánnid rájuk. De azért előtte tesódnak elmondhatnád, hogy rosszul esett tőlük ez az egész, stb. Aztán meglátod hogy reagál, érdekli-e, vagy egy szaros neveletlen 6 éves miatt képes feláldozni veled a kapcsolatot.
jan. 29. 10:54
 13/16 A kérdező kommentje:

5. Játékosan húztam vissza a nyakánál fogva hogy na gyere ide,hova viszed...

Az unokaöcsém, kijelentette hogy meg fog pofozni azzal a kártyával. Erre ment a válasz, és azt amit egészen eddig toleráltam nem érzek bűntudatot sem. Értem.

jan. 29. 11:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Ja, És ezt a 3-mas kommentelőnek , meg persze azoknak aki a maszlagát megeszik:)

[link]

jan. 29. 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem ütöttem meg gyereket, de szerintem igazad volt. Nem szabad bánni, legalább 1 hét alatt kimutatták a foguk fehérjét. A gyerek is meg a szülei is. Lépj tovább! Azt már szinte említenem sem kell, hogy egyikükkel sem állnék szóba soha többet.
jan. 29. 11:44
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
Ne menj a tájukra se, amíg ilyen minősíthetetlenül nevelik a gyereküket.
jan. 30. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.