Jogosan akadtam ki az unokatesóimra?
Elég nagy családunk, 11-en vagyunk unokatesók anyai és apai oldalról összesen.
Mivel ritkán tudunk találkozni megbeszéltük, hogy egy hosszú hétvégét töltsünk el együtt. Nagy szervezést igényelt, 20 főre foglaltuk a szállást, akinek van párja az hozta őt is.
Mindent szavazás alapján döntöttünk el. A vége az lett, hogy meg lett szavaztatva, hogy miket főzzünk.
Így a főzési alapanyagokat, zöldség, kenyér, vajkrém, az üdítőket, sört, bort mi vettük meg és úgy beszéltük meg, hogy ott pedig elosztjuk. Rövid italt mindenki hoz magával amit szeretne, ez mindenkinek saját költség ki-mit szeret.
És még pluszban megbeszéltük, hogy 1-2 csomag felvágottat szintén mindenki hozzon reggelihez, és a nasit is ugyanúgy, 1-2 csomag chips-rágcsa ki mit szeretne.
Az agyam majd eldurrant, hogy ebből szinte semmi nem valósult meg. Mi teljesítettük a dolgokat. Még többet is vettünk mint kellett volna. 2 unokatesómon kívül senki nem hozott felvágottat, nasit.
A fele hozott röviditalt, a másik fele nem (és nem azért nem hoztak mert nem innának).
Én ki akadtam, hogy direkt mindent megszavaztunk. Ők találták ki ezeket az ötleteket.
Úgyhogy mondtam, hogy akkor most aki semmit nem hozott csak magát az szépen autóba ül és a 35 km-re lévő Tescóba elcsattog és megveszi amit megbeszéltünk.
Láttam, hogy volt aki besértődött rajta és egész hétvégén puffogott, de nagyjából jól kezelték.
Én nem értem. A közösbe ment minden, a többi saját igényt meg mindenki magának intézte.
Mit zavar az téged, hogy nem vett magának nasit?
Egyébként ezt úgy tudom elképzelni, hogy meg volt beszélve, mekkora összeg legyen a közös kaja/fő, majd a végén közölted, hogy bocs hát több lett és még egy nyomorult párizsi se fért ebbe bele,hozzon inkább azt mindenki magának. És még te vagy felháborodva.
Nem, nem így volt. Én felajánlottam, hogy mindent viszünk, mindent megveszünk.
Ők mondták, hogy jajj nem kell. A felvágottat, nasit mindneki hozzon magával.
Mi nem kell? Komolyan nem tudsz szöveget értelmezni?
Azt mondták, hogy nem kell ezt is nekünk megvenni mert így is egyszerre ez elég sok költség amit megvettünk. Ezért a felvágottat és a nasit mindenki hozzon magával.
Először volt ilyen. De azért lett minden megszavazva.
Ezt a nasis felvágott dolgot, hogy akkor mindenki hozzon, ezt egyöntetűen ők találták ki.
És akkor aki kitalálta üres kézzel érkezett.
Rosszul lett szervezve.
Miért kellett a felvágottat külön venni?
Engem te biztos nem küldtél volna el 35km-re két zacskó chipszért. Azért nem vitt, mert vagy nem akart olyat enni, vagy úgy volt vele, egy krva csipsz vagy egy marok sós mogyoró lesz a helyi kisboltban is a második napon.
Még egyszer, értő olvasás.
Ők találták ki, hogy a felvágottat nasit mindenki hoz magával. Ehelyett nem hozott szinte senki. Mivel olyan helyre mentünk ahol se kisbolt, se semmi nincs ezért mindneki tudta, hogy ott nem lesz ez, hogy beugrok valahova. A legközelebbi bolt a 35-kmre lévő Tesco volt.
"ki akadtam" --> "kiakadtam"
"puffogott" --> "pufogott"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!