Ti megkeresnetek az unokatesoitokat? Ha soha nem beszeltettek nem ismeritek egymast?
Sajnos a szuleink osszevesztek regen, akkor 9 voltam, az unokatesom 6 eves, utana szulettek a tobbiek. Kedveltuk egymast, attol hogy fiatal volt tudunk egyutt jatszani. De a szulei mar engem csak nyugnek tartottak. Szulinapi bulin mindenki kapott tortat csak en nem. Mindig csak bantottak engem, de at unokatesommal nem volt ilyen gond.
Miutan a szuleink nem beszeltek tobbet mi sem. Lett 4 tesoja akik nevet sem tudom, csak hogy 4 en vannak. Mama mondta de o is a szuleimet hibaztatja igy ritkan talalkozunk max 1x evente. Regebben meg tilos volt emlitdnem oket, de 22 eves vagyok, ugy erzem, nekem hianyoznak a rokonok. Nincs egy unokatesom sem. A nagyszuleim kerulnek a szuleim miatt. Borzalmas ez az erzes. Ma meg rosszabb mert mama fbkon feldobta ismerosnek jelolesbe unokatesomat. De felek bejelolni, mi van ha nem emlekszik ram? Vagy utal engem?
2 lehetőség történhet ha felveszed a kapcsolatot az unokatestvéreddel.
1. Örülni fog, szép lassan újra egymásra találtok mint unokatestvérek.
2- Válaszra sem méltat, mert számára vadidegen vagy,
Te döntésed, hogy mit teszel. Ugyanis a következményeket is neked kell majd elviselned, és ha a második verzió jön be, az sokkal fájdalmasabb lesz mint az ami most van.
Egyébként azvilyen történetnek a másik oldalát is szívesen meghallgatnám, mert számomra nagyon fura, hogy a te szüleid a jók, mégis mindenki tőletek fordult el. (nagyi, nagynéni, unokatesók)
Jelöld be nyugodtan és írj rá, nem miattad szakadt szét a család. Lehet viszont, hogy ő egy kicsit ellened lett hangolva azóta, vagy most, ha megemlíti a szüleinek, hogy felvetted a kapcsolatot.
Nekem egyébként 11 unokatestvérem van, leginkább semmilyen a kapcsolatunk, nem vagyunk összeveszve, csak szimplán nincs meg a közös téma. A szüleink is szerencsére jóban vannak. Ne szomorodj el, ha ti sem lesztek a világ legjobb barátai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!